- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
ne varki ConfuserEx'de?Onunda kafası ap ayrı sen onların dediklerine bakma.
Kendi sanallaştırıcını kodla yada birini bul modla ama confuserex denen şeyden uzakdur.
her türlü unpack edilir çünküne varki ConfuserEx'de?
asdadasdadas bu arada Crypto Obfuscator le yarışabilir dedim çünkü koruması birebir aynı Anti-Tamper Hide methods vb bu arada VMProtect Hide methods'u unpack etme yöntemi için bir konu açmayı düşünüyorum bazı arkadaşlar bilmiyordaher türlü unpack edilir çünkü
1. vmprotectin hide methodu ile confuserexdeki çakma hidemethodu aynı değil.asdadasdadas bu arada Crypto Obfuscator le yarışabilir dedim çünkü koruması birebir aynı Anti-Tamper Hide methods vb bu arada VMProtect Hide methods'u unpack etme yöntemi için bir konu açmayı düşünüyorum bazı arkadaşlar bilmiyorda
hocam Crypto obfuscator'ü o zaman nasıl açıcam Anti-Tamper'li güçlü bir koruması olan programı unpack etmeye çalışıyorum ama işe yaramıyor türlü türlü deobfuscator denedim hepsi çöktü1. vmprotectin hide methodu ile confuserexdeki çakma hidemethodu aynı değil.
2. crypto cupfuscator en kolay açılan korumadır.
3. crypto obfuscator confuserex ile yarışamaz.
iyi forumlar.
özele yaz boş yorum yapmanın anlamı yok.hocam Crypto obfuscator'ü o zaman nasıl açıcam Anti-Tamper'li güçlü bir koruması olan programı unpack etmeye çalışıyorum ama işe yaramıyor türlü türlü deobfuscator denedim hepsi çöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?