Late Shift

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Oyunu Birkaç Gün Önce Steam Üzerinden Aldım Ama Menüden Sonra Oyuna Başla Dediğİmde Siyah Ekranda Kalıp Tepki Vermiyor Sorunuma İnternet Üzerinden Baktım Bneim Gibi Sorun Yaşayan Kişiler Var Ama Çözümü Yok Herhangi Bir Öneriniz Varmı Yada Daha Önceden Sorunu Yaşayıp Düzelteniniz.
-Çözünürlük Ayarlarını Yaptım (OLMADI)
-Uyumluluk Ayarlarını Yaptım (OLMADI)
-Ekran Kartını Kapatıp Denedim (OLMADI)
-Öneriler Üzerine Birkaç Program İndirip Denedim (OLMADI)
Oyunu Açmaya Çalıştığım PC;
İntel i5-8300H 2.3Ghz
Bellek DDR4 8GB
Ekran Kartı Nvidia Geforce GTX 1050
Kapatise 256GB
Edit: Daha Alt Bir Cihazda Oyunu Açtık Sorun Olmadı.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Nvidia Geforce uygulamasından genel sekmesi altında en aşağıda paylaş özelliği olması lazım video çekmek için vs. olan bir özellik onu kapatıp tekrar dene. Sorunun çözülecektir

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eğer Sorunun Çözüldüyse Konuna Bu Mesajı da Ekler misin?
"Nvidia Geforce uygulamasından genel sekmesi altında en aşağıda paylaş özelliği olması lazım video çekmek için vs. olan bir özellik onu kapatıp tekrar dene. Sorunun çözülecektir "

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Nvidia Geforce uygulamasından genel sekmesi altında en aşağıda paylaş özelliği olması lazım video çekmek için vs. olan bir özellik onu kapatıp tekrar dene. Sorunun çözülecektir
Evet Forumlarda Vs Görmüştüm Daha Önce Denedim Oda İse Yaramadı Malesef Alt+enter Pencere Modu Gibi Basit Sekilde'de Açmaya Calistim Ama Tık Yok.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu siteden kendine ait edition u yükleyip pc yi yeniden başlatıp tekrar dene. İngilizce bi açıklama var sitede ordan hangi seçeneği seçiceğini bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...