Merhabalar ben dün bilgisayarı sıfırladım. Bugün Pubg lite kurmaya çalıştığımda hata veriyor. Programı açtığımda şu yazılar çıkıyor:
Kod yürütmesi devam edemiyor çünkü MSVCP140.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.
Kod yürütmesi devam edemiyor çünkü VCRUNTİME140.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.
Kod yürütmesi devam edemiyor çünkü MSVCP140.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.
Programı tekrar tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor. Sadece konuyla ilgili bilgisi olanlar mesaj atsın lütfen.
Bunu daha öncede denedim ama olmuyor maalesef.Dostum Vc Redist yaz microsoftun sitesinden indir ve kur microsot visual kurucak kursun pc ye res at sonra aç yenıden duzelmış olucak
Dostum dediklerin yaptım o sorunlar gitti teşekkürler ama şimdi de şunu diyor:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu siteden eksik dll dosyalarını indirip oyun dosyasının içine atarsan düzelme olabilir
aynı sorun bendede vardı bende böyle çözdüm ondan söyledimBunu daha öncede denedim ama olmuyor maalesef.
Dostum teşekkürler yorum için ama hala olmuyor.dostum bu dllleri internetten indirip system32 ve syswow64 klasörlerine at pcni yeniden başlat sorunun çözülmüş olucak iyi oyunlar
hatanın tek çözümü bu kanka 32 bitliği 32 ye 64 lüğü 64e atarsan düzeliyor bir yerde yanlışın olmalıDostum teşekkürler yorum için ama hala olmuyor.
bende de o sorun var onu nasıl yapacağımı bilmiyorum ne yaptıysam yaptım düzelmediDostum dediklerin yaptım o sorunlar gitti teşekkürler ama şimdi de şunu diyor:
Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b). Uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesini tıklatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?