Launcherdeki beta yerine başka hile kullanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Biliyorum Herkes bu hilenin beta testte olmasından şikayetçi fakat bir çözüm var bu launcherdeki wolftü INTERNATIONAL eğer undetected gözüküyor ise onu kullanabilirsiniz server ls yazmasına rağmen tr serverlarına girebiliyor sadece envanter ve kurt hilesi çalışmıyor başka sorunu yok +Rep i Fazla Görme Delikanlı

Üye
9 HİZMET YILI
Tek Akıllı Sensin Dimi Kardeşim Adamlar Bu Yüzden Ayırıyorlar zaten bölüm bölüm :D

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
xBETHMORE' Alıntı:
Tek Akıllı Sensin Dimi Kardeşim Adamlar Bu Yüzden Ayırıyorlar zaten bölüm bölüm :D

ben sadece yardım etmek istedim sert çıkışmana gerek yok ben cayır cayır kullanıyorum bugün ts3 de fatih abi söyledi

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bunu bilmeyen yok ama 30 günlük banı sana kitliyorlar hatta envanter hilesi olmadıktan sonra ne işe yarar :D :D

Üye
9 HİZMET YILI
VolanSS' Alıntı:
xBETHMORE' Alıntı:

ben sadece yardım etmek istedim sert çıkışmana gerek yok ben cayır cayır kullanıyorum bugün ts3 de fatih abi söyledi
Kardeşim Ben Sert Çıkmadım Bazı Arkadaşlarda Çalışmıyor ve Oyunlarını tekrar yüklemek zorunda kalıyorlar bazılarına yardım ediyorsun bazılarına zarar :D

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
xBETHMORE' Alıntı:
VolanSS' Alıntı:
Kardeşim Ben Sert Çıkmadım Bazı Arkadaşlarda Çalışmıyor ve Oyunlarını tekrar yüklemek zorunda kalıyorlar bazılarına yardım ediyorsun bazılarına zarar :D

bi yandan aktif üye olmak için yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...