The story about good
Ultra Üye
Oyun nasıl diye soruyorsan sistem gereksinimlerini karşılıyor indireceğim ancak oynamadım oyunun gerçekten korkutma açısından başarılı olduğu söyleniyor
Ben teşekkür ederimTeşekkürler.
Keşke paylaştığım linke tıklayıp da yazsaydın başlıkta beleş yazıyor eleştirmek için eleştirme gibi geldi ama neyse oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu olay bu bu arada for honor da ücretsiz oldu onuda indir derim neysePek anlıyamadım beleşmi yani bu oyun açıklarmısın biraz daha
teşekkürler
Ben teşekkür ederim ^^Teşekkürler.
Muhtemelen çoğu kişi steam vs sürekli bedava oyun kazanabileceğini bilmiyor bilenler çok az bende bunu sizlerle paylaşmaya çalışıyorumTeşekkürler beleş oyun yükleyebiliriz sonra indirim bittiğinde satarak para kazanılabilir galiba
estağfurullah400 mesajın oldu h.odarısı başıma
İlluminati vs araştırıyorum ve demek istediğin çok doğru ancak ülkemiz değil amaç globalZtn bunun beleş olma nedeni ülkemizi piskolojik çöküntülere yönlendirmek.
İndir gitsin ana amaç koleksiyon kartları ancak bazı oyunlar oynamalık oluyorbende vardı be qnq başka oyunlar olsa keske euro truck simulator 2 gibi
I thank you meme master
Güzel fikir ancak imkansız PUBG oynayacak adamın indirime ihtiyacı olmaz adam burununu gtx1080'le siliyor zatenBence PUBG De Ücretsiz Olmalı Ne Düşünüsünüz Bence Güzel Fihir Demi Amma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?