Teşşekkürler. Ve konu başlığıını düzeltip yardımcı olanlarara teşşekür ediyorum.Hocam lazerle çizdirdiysen bir sıkıntı çıkmıyor o konuda gönlün rahat olsun, boy kilo parkurlarla ilgili tüm detayları msünün kendi sitesinde bulabilirsin.
Hayırlısı Olsun Girdik Bakalım Güzel GeçtiHocam sıkıntı olmaz gönlünü rahat tut, ve zorluğuda yok yani.
Kilo Fazlam Var Galiba Ama Sıkıntı Olmaz Gibi okudum dediğiniz şeyleri mülakatlarda torpil olmaz ise olacak gibiLazer sıkıntı olmuyor. VKİ oranından boy kilo oranın tutuyor mu bakabilirsin mutlaka msb bi kılavuz paylaşmıştır. Aradığın tüm soruların cevabı kılavuzda vardır.
Onların Nasıl Girdiğini Biliyoruz TabiGözlükle giren var sen ümidini kaybetme
İstediğin gibi geçmiştir umarım.Hayırlısı Olsun Girdik Bakalım Güzel Geçti
kanka biliyosundur belki ben yine de söyleyim sınavı umarım güzel bir puanla geçersin sözlü mülakatta ise ne derse desinler kendinden emin bir şekildfe konuş hani bilmedigin bir şey olsa bile ım um falan yapma net şekilde henüz bu bilgiye ulaşamadım bilmiyorum falan deArkadaşlar Malum Sınav Geldi Ben Baya Hazırlandım Spor Konusunda Vs 1.5 yıl önce gözlerimi lazer ile çizdirmiştim lakin lazer olanları puanı tuttursakta almadıklarını söylediler böyle birşey varmı şuan göz numaram ikiside 0.25
boy 1.74 kilo 75 daha önceden bunları tecrübe edenler yardımcı olabilirmi ne gibi bir süreç yaşıyacağım ?
matematik hariç iyiydi diyelimİstediğin gibi geçmiştir umarım.
evet bir kaç bilgi öğrendim videolar olsun tanıdıklar olsun çağırılırsam hazırlık yaparımkanka biliyosundur belki ben yine de söyleyim sınavı umarım güzel bir puanla geçersin sözlü mülakatta ise ne derse desinler kendinden emin bir şekildfe konuş hani bilmedigin bir şey olsa bile ım um falan yapma net şekilde henüz bu bilgiye ulaşamadım bilmiyorum falan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?