İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Kankam kusura bakma ama bakıyorum seninkiler yine ucuz ama bildiğim başka siteye bakınca bana pahalı geliyor yine de güzel satışlar.Merhaba Arkadaşlar beni bilen biliyor ben bu işi daha öncede yapıyorum şimdide yapıyorum ucuz şekilde Valorant VP & LOL RP'leri sizlere sunarak oyundan daha iyi zevk almanızı sağlıyorum.
Satış listesine geçmeden önce bilgilendirme yapayım
Alacağınız Valorant VP & LOL RP sizlere max 5 dakika içinde teslim edilir
Ücretleri şuanda papara üzerinden almaktayım
işlem şöyle gerçekleşmektedir ;
Alıcı alacağı ürünü belirler > Ücreti satıcıya yollar > Satıcı Ücreti Kontrol Eder > Satıcı Ürünün Ücreti Geldiği Zaman Ürünü Alıcıya Teslim Eder.
Lol RP & Valorant VP Fiyatlarımız :
Türkiye sunucularında geçerlidir.
Kod olarak gönderilir.
200 RP > 175 VP : 15 TL
850 RP > 740 VP : 60 TL
1600 RP > 1.450 VP : 115 TL
3150 RP > 2.850 VP : 220 TL
5800 RP > 5.250 VP : 380 TL
9200 RP > 8.500 VP : 590 TL
Not : Bu fiyatlar çok kısa süreliğine böyledir.
Ödeme Papara üzerinden sadece gerçekleşiyor.
Daha fazla detay için mesaj bırakmanız yeterlidir.
Pazarlık yoktur fiyatlarımız sabittir. Israr etmeyiniz.
Not : Paket Fiyatları Değişiklik Yaratabilir Ama Şuanda En Uygun ve En Ucuz Fiyatları Sizlere Sunduk Bu Fırsatı Kaçırmayın !
Not : VP & RP'ler legal şekilde alınıp sizlere sunuluyor illegal bir şekilde alınma gibi durum yoktur.
Not : Satın alındıktan hemen sonra kodları kullanmadan önce video çekimi yapınız aksi takdirde sorumluluk kabul edilmemektedir. ( Video'da teslim aldığınız yer, tarih ve saat görülmesi gereklidir, kullanım anı ile birlikte kayıt ediniz )
hangi siteye baktığını bana discorddan iletir misin merak ettim LazHayalet ¹⁸⁹²#6075Kankam kusura bakma ama bakıyorum seninkiler yine ucuz ama bildiğim başka siteye bakınca bana pahalı geliyor yine de güzel satışlar.
Kankam kusura bakma ama bakıyorum seninkiler yine ucuz ama bildiğim başka siteye bakınca bana pahalı geliyor yine de güzel satışlar.
site hangisi bide güvenilir mi
Arkadaş güvenilir fakat daha ucuz olan siteler var. 3-5 lira benim için önemli diyor iseniz başka sitelere bakabilirsiniz.
çünkü anında para transferi olduğu için ve yollama ücreti olmadığı için paparayı tercih ediyorum ziraat bankası kullanan içinde ödeme kabul ediyorum ama genelde ziraat kullanan olmadığını gördüm satışlarımda bunun sebebiyle paparayı sabit ödeme alma yaptım.Neden sadece papara üzerinden ?
teşekkürlerKolay gelsin güvenilir
Merhaba aktif şekilde satış devam ediyoraktif mi hala ilan
zorlama yok oradan alabilirsin ve neden yazık olsun açıklar mısın tam olarakaga ne yazık ki pahalıya satıyorsun..Trendyolda bile daha uygun.
Zam gelecek zamdan sonra tekrar fiyat listesini güncelleyecem teşekkürler.Bence ucuz deil farklı sitelerde daha ucuza halledersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?