Lazsharp Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Normalde guncelleme gelınce 1 veya tas catlasın 2 gune guncellenıyordu hıle 4 gun oldu hayla guncellenmedı bır sıkıntımı olucak yada artık guncellenmıycekmı forumda gezınıyorum fakat bır cevap bulamadım yazaarmısınız Duyar kasmayın bende bılıyorum 1 ve 2 gune guncellendıgını beklıyorum sadece farklı bır sıkıntımı var dıye ogrenmeye calısıyorum

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Sanırım ilgilenilememiş daha bazı sebeplerden yakında güncellenir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hacı bende senin gibi bekliyorum sabredin den başka bir cevap bulamıyorum sabredelim de sabır taşı çatladı canım sıkılıyor ama nafile beklemeni söylüyorlar da süresi yok

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
adamın işleri falan vardır bilgisayarı bozulmuştur etmiştir başına bir aksilik gelmiştir bunlar olabilicek şeyler dostum tek çare beklemek adam belkide biraz ertelemek istiyor bu işi

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Beklicez 1-2 güne gelir diye tahmin ediyorum

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yani haklısın sende.
24 saat dediler ama hala güncellenmedi.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
acil şifalar dileriz..
umarım önemli birşey yoktur

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
acele etmeyin şu gün gelir diye şartlandırmayın kendinizi elbet güncellenicek beklemede kalın sadece

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile ne zaman güncellenir bilmiyorum ama hileyi yapan platformun görevlisi ile konuştum ve bir Türktü . Hilede debugger bug varmış ve bu şekilde crackleniyormuş . Ve bu açığı kapatacaklarmış . Crackerlerimiz sadece debugger ile crackliyorsa bu hilenin bir daha cracklenmeyeceğini düşünüyorum . Umarım crackerlerimiz sadece debugger yöntemi ile cracklemiyordur . Bu arada cracker arkadaşımız ameliyat olmuş geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum .

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
beklemek ile olmaz bu iş başka şeylere odaklanın. sorun herneyse bir önemi yok sonuçta güncelleme uzun sürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...