5 Nis 2020 #1 xxyyg2 X Onaylı Üye Katılım 31 Tem 2016 Mesajlar 87 Çözümler 2 Tepki puanı 4 Ödüller 7 9 HİZMET YILI arkadaşlar herşeyi videoda anlatıldığı gibi yapıyorum ama bograipper cmd ekranı hemen kapanıyor bu yüzden oyun bekleniyor yazısı gelmiyor ve hile çalışmıyor yardım edin lütfen gerekli programlarda kurulu herşeyi kontrol ettim
arkadaşlar herşeyi videoda anlatıldığı gibi yapıyorum ama bograipper cmd ekranı hemen kapanıyor bu yüzden oyun bekleniyor yazısı gelmiyor ve hile çalışmıyor yardım edin lütfen gerekli programlarda kurulu herşeyi kontrol ettim
Çözüm ImmortalAlien 5 Nis 2020 bunu kurup denermisin bilgisayarına Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
5 Nis 2020 #2 sadukbakar S Onaylı Üye Katılım 23 Şub 2018 Mesajlar 59 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 27 8 HİZMET YILI Başkan windows defender'A baktınmı genelde ondan dolayı olabiliyor sorunlar Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Nis 2020 #3 ImmortalAlien Efsane Üye Katılım 17 May 2019 Mesajlar 3,051 Çözümler 51 Tepki puanı 328 Ödüller 9 7 HİZMET YILI bunu kurup denermisin bilgisayarına Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
5 Nis 2020 #4 yasinpro12345 Seçkin Üye Katılım 31 Ara 2015 Mesajlar 300 Çözümler 3 Tepki puanı 13 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Dostum öncelikle gerçek korumalı zamanı kapattığından emin ol ve driecxt sürümlerini yükleyip yeniden başlat pc ni birde öyle dene Oyla 0 Olumsuz oyla
Dostum öncelikle gerçek korumalı zamanı kapattığından emin ol ve driecxt sürümlerini yükleyip yeniden başlat pc ni birde öyle dene
5 Nis 2020 Konuyu başlatan #5 xxyyg2 X Onaylı Üye Katılım 31 Tem 2016 Mesajlar 87 Çözümler 2 Tepki puanı 4 Ödüller 7 9 HİZMET YILI ImmortalAlien' Alıntı: bunu kurup denermisin bilgisayarına Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah kral bunu kurunca çalıştı teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla
ImmortalAlien' Alıntı: bunu kurup denermisin bilgisayarına Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah kral bunu kurunca çalıştı teşekkürler