Uzman Üye
Hayır Çalışıyor .şu anda çalışmıyor diye biliyorum
Arkadaşlar bi kaç kişi benimle birlikte konu açmış LoL için açamıyorum ilk kez açıcam windows güncel defender kapalı tam olarak video da ne yapılıyorsa aynısnı yapıyorum ama
hala bu hatayı veriyor bilgisi olan biri varmı hile mi çalışmıyor bizde mi sorun var Acil yardım lütfen
yüklü dostum kontrol de ettim
ilk kez giricem diyorum reis yani çıkma durumu felan yok hesaptan ama yine bi deniyeyimYaklaşık 4 maçtan sonra, site otomatik olarak hesabınızdan çıkış yapar ve bu hata görünür, sayfayı yeniden yüklemeyi ve hesabınıza tekrar giriş yapmayı deneyin, yönetici olarak çalıştırın ve işiniz bitti!
Önce forum kurallarını ve üye gruplarını oku ki hileyi kimlerin kullanabildiği öğrenben hiç bir şekilde çalıştıramadım
nasıl açtığını adım adım söylermisin bi dostum en ince ayrıntısıylaçalışıyor bende
Arkadaşlar bi kaç kişi benimle birlikte konu açmış LoL için açamıyorum ilk kez açıcam windows güncel defender kapalı tam olarak video da ne yapılıyorsa aynısnı yapıyorum ama
hala bu hatayı veriyor bilgisi olan biri varmı hile mi çalışmıyor bizde mi sorun var Acil yardım lütfen
güncelleme gerekiyorArkadaşlar bi kaç kişi benimle birlikte konu açmış LoL için açamıyorum ilk kez açıcam windows güncel defender kapalı tam olarak video da ne yapılıyorsa aynısnı yapıyorum ama
evet yüklü bi alakası varmı ?valorant yüklümü pc de
ince ayrıntıya gerek yoknasıl açtığını adım adım söylermisin bi dostum en ince ayrıntısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?