10 dakkadır bekliyorum normalmi ilk kez acıyorumŞimdi sana şöyle bir anlatayım kankacım,gerekli programlar var,onları kurduysan diğer adıma geçelim çünkü bende de aynısını her zaman veriyor,ilk önce ui. olan siteye gir lolü seç ve bekle,loaderi aç waiting dediği zaman sitenin altında yeşil parmak çıkıyor,o zaman hileye tıkla ve yükle de.Hile açıldığı zaman siteyi kapat açılmazsa sürekli tekrar et çünkü ben de hep öyle yapıyorum 3. veya 4. denememde açılıyor bazen ilk denememde açılıyor.Yardım edebildiysem sevindim
arkadaşın dediğine katılıyorum.bende de olmuştuŞimdi sana şöyle bir anlatayım kankacım,gerekli programlar var,onları kurduysan diğer adıma geçelim çünkü bende de aynısını her zaman veriyor,ilk önce ui. olan siteye gir lolü seç ve bekle,loaderi aç waiting dediği zaman sitenin altında yeşil parmak çıkıyor,o zaman hileye tıkla ve yükle de.Hile açıldığı zaman siteyi kapat açılmazsa sürekli tekrar et çünkü ben de hep öyle yapıyorum 3. veya 4. denememde açılıyor bazen ilk denememde açılıyor.Yardım edebildiysem sevindim
bulamadım denetim masasında runtime netframworkuKanka bende aynı sorun oldu denetim masasına giriyorsun runtime+ ve netframworku silip en güncel olanları yüklüyorsun bu kadar.
thank you for the tip bro: coolstory:Required Programs You need to install microsoft visual
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?