8 Ağu 2020 #1 avatar055 A Onaylı Üye Katılım 20 Kas 2018 Mesajlar 58 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 25 7 HİZMET YILI Ui den herşeyi yapıyorum şu sağ altta oyuna scyi enjekte olacak programda login olmadığı gözüküyor bilgisi olan varmı bu konuda? Post automatically merged: 8 Ağu 2020 Hata şu yazıyor anlamadım bir türlü neden giriş yapamadığımı Son düzenleme: 8 Ağu 2020
Ui den herşeyi yapıyorum şu sağ altta oyuna scyi enjekte olacak programda login olmadığı gözüküyor bilgisi olan varmı bu konuda? Post automatically merged: 8 Ağu 2020 Hata şu yazıyor anlamadım bir türlü neden giriş yapamadığımı
8 Ağu 2020 #2 KanakAttack K Seçkin Üye Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 459 Tepki puanı 68 Ödüller 4 Yaş 31 6 HİZMET YILI bendede oldu bugün oyunu kapatip yine dene oliyor ozaman, bende öyle oldu
8 Ağu 2020 #3 skala121 S Uzman Üye Katılım 11 Kas 2018 Mesajlar 293 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Yaş 35 7 HİZMET YILI bence oyunu silip tekrar yükle düzeleblir
8 Ağu 2020 #4 BilalGs B Onaylı Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 78 Tepki puanı 3 Yaş 41 7 HİZMET YILI KanakAttack' Alıntı: bendede oldu bugün oyunu kapatip yine dene oliyor ozaman, bende öyle oldu Genişletmek için tıklayın ... skala121' Alıntı: bence oyunu silip tekrar yükle düzeleblir Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim in hesabından yazıyorum, Sorunun oyunla alakası yokki oyun dışında zaten enjektörü memory ui den açıyoruz login olmassa oyun içinde enjekte etmez.
KanakAttack' Alıntı: bendede oldu bugün oyunu kapatip yine dene oliyor ozaman, bende öyle oldu Genişletmek için tıklayın ... skala121' Alıntı: bence oyunu silip tekrar yükle düzeleblir Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim in hesabından yazıyorum, Sorunun oyunla alakası yokki oyun dışında zaten enjektörü memory ui den açıyoruz login olmassa oyun içinde enjekte etmez.