Çözüldü lazy sharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ilk defa kullanacağım hileyi o yüzden sorun yaşıyorum yardımınızı bekliyorum.
Ben denedim fakat neyi eksik yaptığımı anlamadım denediğim sıralama şı şekilde :
1 Hack center a giriyorum ve league of legendsi seçiyorum.
2 Lazy sharpı yükleye tıklıyorum benden memoryuı açmamı istiyor
3 açıyorum memoryuı yi işlem bekleniyor diyor
4 Memoryuı içinde de waiting for action diyor
ne aksiyonu beklediğini anlamadım
5 oyunu açtım yine de bir şey değişmedi beklediği aksiyon bu değilmiş
işlem bekleniyor ve waiting for action aşamalarında takılı kallıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
teşekkürler cevap için dediğinizi yaptım oldu fakat heroya özel sc nerden seçiceğimi anlamadım bir de arayüzü açıp kapatabilceğim bir tuş var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
teşekkürler cevap için dediğinizi yaptım oldu fakat heroya özel sc nerden seçiceğimi anlamadım bir de arayüzü açıp kapatabilceğim bir tuş var mı?
HAngi heroyu alırsan ona göre script yüklüyor zaten . Seçmene gerek yok . Oyun içinden shift ile menüyü açıp kapayabiliyosun

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
HAngi heroyu alırsan ona göre script yüklüyor zaten . Seçmene gerek yok . Oyun içinden shift ile menüyü açıp kapayabiliyosun
eskiden elobuddy vardı her heroya ayrı sc yüklüyordun girmeden şimdi heroyu seçer seçmez onun skillere göre kendini ayarlaması bayağı iyiymiş. teşekkürler yardım için dostum bu konuyu açık anlatan bir yazı forumda bulamamıştım umarım herkes faydalanır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ne demek kardes yardımcı olduysam ne mutlu bana . Ben de elobuddy kullanmıstım ayrı ayrı yüklüyorduk Bunda otomatik geliyor ugrasmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...