Paidlerin hepsini bir kefeye koymak yanlış olur örnek veriyorum toirplus benim kullandığım zamanlarda 3 hafta da bir ban yiyordum rapor yemediğim sürece + cr4ck kullanıyordum ama dediğin gibi free hile yok fakat paid hileler var önerim toirplus (cr4ck olanı yarı fiyatına +hanbot da kullanabiliyorsun)Kullanabileceğin free bir lol hilesi yok şuan,paid var onlarda maksimumu 3-5 saat içinde ban atan hileler dostum.
toirplus bana göre çöp bir yazılım ayrıca max 24 saat içinde ban yiyorsunPaidlerin hepsini bir kefeye koymak yanlış olur örnek veriyorum toirplus benim kullandığım zamanlarda 3 hafta da bir ban yiyordum rapor yemediğim sürece + cr4ck kullanıyordum ama dediğin gibi free hile yok fakat paid hileler var önerim toirplus (cr4ck olanı yarı fiyatına +hanbot da kullanabiliyorsun)
anlıyorum toirplus'ı kullanmış olsaydın bunları diyebileceğini pek sanmam galiba gos la karıştırdın xdtoirplus bana göre çöp bir yazılım ayrıca max 24 saat içinde ban yiyorsun
Godpleus lol hilesi kaynagı biliyormusun ? bedavaya ban yemeye ragzıyım biliyorsanda linkini atarmısınKullanabileceğin free bir lol hilesi yok şuan,paid var onlarda maksimumu 3-5 saat içinde ban atan hileler dostum.
hahaha senin bilmediğin plartformları sayayım ben l++ go elites(tr supportuydum) rift(invater'^dim tr de) daha saymamı istermisin xdanlıyorum toirplus'ı kullanmış olsaydın bunları diyebileceğini pek sanmam galiba gos la karıştırdın xd
Kullanmıştım onu tek sorunu utilityler çok problemliydiBol studio kullanan digerlerine bakmaz bile kullananlar iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?