LazySharp 10.18 Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar benmi yanlış anlıyorum moderatörümüz yeni sc gelecek diyor 3-5 kişi kapatıldı birdaha gelmeyecek gelirsede TR'ye açılmaz falan diyor net olarak ve kısa olarak soruyorum script kullanmaya devam edebilecez mi :D soru bu olmalı bence :D
Dostum onlara inanma yeni sc şuan kodlanıyor sitenin dcsine girip oradan bilgi alabilirsin.Nasıl gireceğim diye soruyorsan sitenin anasayfasına gir üstte discord yazıyor ona bas gir ama onaylı üye olmalısın yani onaylı üye değilsen dcye katılamazsın

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Br sunucusunda oynayan ben, tbm betiğinin bir sonraki güncellemesini beklemem gerekecek mi?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Does it mean we will not play with cheat anymore?

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Umarım yeni script gelir gerçekten tek eğlencemiz ya, kahrolurum yoksa

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
khong biết chừng nào mới update xong bản 10.18

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hayattada Böyle Değilmiydi Hep En Çok Sevdiklerimiz Oldu En Çok Kaybolanlar En Çok Sevipte Gidenler Gibi

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben birşey anlamadım birisi beni etiketliyip anlata bilir mi westte oynuyorum bu sitenin crackini kullanıyorum nolucak şimdi crck yapılmıcak mı yani uı ile başlayan sitede güncelleniyor yazıyor güncelleme olayı olmucaksa direk kaldırmaları gerekmiyor mu noluyor şuan hiçbirşey anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Umarım yeni bir script bulunabilir üzüldüm gece gece işe bak ya :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yeni gelecek script lazy gibi menü falan shift üzerinden mi geldiğinde tanıtım videosu olur umarım

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
arkadaşlar benmi yanlış anlıyorum moderatörümüz yeni sc gelecek diyor 3-5 kişi kapatıldı birdaha gelmeyecek gelirsede TR'ye açılmaz falan diyor net olarak ve kısa olarak soruyorum script kullanmaya devam edebilecez mi :D soru bu olmalı bence :D
eski kullandığımız script kapandı. yenisi için uğraşıyorlar yakında gelir diye bekliyoruz yani benim düşüncem kullanmaya devam edebilicez.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Beklememiz gerektiği söyleniyor ama en azından arkadaşlar 1 2 hafta sürebilir 2 3 gün sürebilir gibisinden bir bilgi verilse bi tık kafadaki soru işaretleri gidebilirdi neyse garip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...