✅
Uzman Üye
Merhaba sevgili MH üyeleri,
LazySharp ban risk merak edenler iyi okusun. Sürekli her konuda mutlaka bu soruyu görüyorum bu yüzden bu konuyu açıp bilgilendirmek istedim.
LazySharp ban risk merak edenler iyi okusun. Sürekli her konuda mutlaka bu soruyu görüyorum bu yüzden bu konuyu açıp bilgilendirmek istedim.
Script oyuna enjekte olduktan sonra Launcher ile birlikte kodlanmış olan 3. Çekirdeğe düşer.
3. çekirdek bunu algılar ve 4. çekirdeğe aktarır.-
4. çekirdek ise oyun içindeki davranışlarını kontrol eder.- (Timing, dodge, click speed, reaction) vb gibi çeşitlendirebiliriz.
-
Anti-Cheat sistemine düştüğünde ise raporlanma sayısı da etkendir fazla ise direkt güncellemeye yakın hafta ban atılır kullanıcı oyundan süresiz uzaklaştırılır.- Bu mantık ile çalışır.
Bir kullanıcı 3 gün de süresiz oyundan uzaklaştırılırken diğer oyuncu 8 gün sonra uzaklaştırılabilir burda ana etken 3 ve 4. çekirdeğe aktarılan bilgiler ve oyuncunun oyun içindeki illegal programı kullanma biçimidir bunun yanı sıra aldığı reportlar hesabının banlanma riskini grafik çizelgesi gibi birden arttırır ve banlanma süresini de azaltır fakat uunutmayalım. Riot Games'in son yıllar da mükemmel bir güvenlik yazılımıyla en ufak macroyu bile hile olarak algılayabilecek alt yapıyı oluşturmuş durumda.

Binlerce oyun şirketi bu konuda Riot Games şirketini kıskanmakta, örnek verilecek olursa VALVE CS:GO'da hilelere yıllardır çözüm bulamıyorlar ve bu durumdan pes etmiş durumdalar basit bir VAC anti-cheat sistemini ben de kurabilirim.
Yani sonuç her zaman BAN VARDIR
➡ KAYNAK:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Güzel yorumlarınızı tek tek okuyacağım.
.
Son düzenleme: