LazySharp %100 Perma banned [Oku]

Size göre LazySharp ban riski taşıyor mu?

• Evet.

Oy: 26 81.3%
  • Hayır.

Oy: 1 3.1%
  • Kararsızım.

Oy: 5 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Merhaba sevgili MH üyeleri,

LazySharp ban risk merak edenler iyi okusun. Sürekli her konuda mutlaka bu soruyu görüyorum bu yüzden bu konuyu açıp bilgilendirmek istedim.
  • ✅ Script oyuna enjekte olduktan sonra Launcher ile birlikte kodlanmış olan 3. Çekirdeğe düşer.

For_Loc_Kernel_Drivers_TR.jpg
  • ✅ 3. çekirdek bunu algılar ve 4. çekirdeğe aktarır.
  • ✅ 4. çekirdek ise oyun içindeki davranışlarını kontrol eder.
  • (Timing, dodge, click speed, reaction) vb gibi çeşitlendirebiliriz.
  • ✅ Anti-Cheat sistemine düştüğünde ise raporlanma sayısı da etkendir fazla ise direkt güncellemeye yakın hafta ban atılır kullanıcı oyundan süresiz uzaklaştırılır.
  • Bu mantık ile çalışır.

Bir kullanıcı 3 gün de süresiz oyundan uzaklaştırılırken diğer oyuncu 8 gün sonra uzaklaştırılabilir burda ana etken 3 ve 4. çekirdeğe aktarılan bilgiler ve oyuncunun oyun içindeki illegal programı kullanma biçimidir bunun yanı sıra aldığı reportlar hesabının banlanma riskini grafik çizelgesi gibi birden arttırır ve banlanma süresini de azaltır fakat uunutmayalım. Riot Games'in son yıllar da mükemmel bir güvenlik yazılımıyla en ufak macroyu bile hile olarak algılayabilecek alt yapıyı oluşturmuş durumda.

1590635034718.png
1590635185693.png

Binlerce oyun şirketi bu konuda Riot Games şirketini kıskanmakta, örnek verilecek olursa VALVE CS:GO'da hilelere yıllardır çözüm bulamıyorlar ve bu durumdan pes etmiş durumdalar basit bir VAC anti-cheat sistemini ben de kurabilirim.

Yani sonuç her zaman BAN VARDIR ❗

➡ KAYNAK:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:brainfree:1590809385007.png
1590809397503.png
Güzel yorumlarınızı tek tek okuyacağım.

.kisspng-social-media-marketing-like-button-facebook-social-like-5ac0e34658feb1.943455701522590...png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
çok çok faydalı olmuş teşekkürler ama şimdi anlamadığım bir şey var o zaman o şampiyonlar oynamayıp evade kapatırsa ban riskini çok mu azaltıriz kalista vs gibi şampiyonları da oynamazsak kazanma wr de baya düşüyor envade kapatsak yeterli olur mu

Banlı Üye
10 HİZMET YILI

LazySharp ban risk merak edenler iyi okusun. Sürekli her konuda mutlaka bu soruyu görüyorum bu yüzden bu konuyu açıp bilgilendirmek istedim.
  • ✅ Script oyuna enjekte olduktan sonra Launcher ile birlikte kodlanmış olan 3. Çekirdeğe düşer.

• ✅ Anti-Cheat sistemine düştüğünde ise raporlanma sayısı da etkendir fazla ise direkt güncellemeye yakın hafta ban atılır kullanıcı oyundan süresiz uzaklaştırılır.
  • Bu mantık ile çalışır.

Bir kullanıcı 3 gün de süresiz oyundan uzaklaştırılırken diğer oyuncu 8 gün sonra uzaklaştırılabilir burda ana etken 3 ve 4. çekirdeğe aktarılan bilgiler ve oyuncunun oyun içindeki illegal programı kullanma biçimidir bunun yanı sıra aldığı reportlar hesabının banlanma riskini grafik çizelgesi gibi birden arttırır ve banlanma süresini de azaltır fakat uunutmayalım. Riot Games'in son yıllar da mükemmel bir güvenlik yazılımıyla en ufak macroyu bile hile olarak algılayabilecek alt yapıyı oluşturmuş durumda.

Ekli dosyayı görüntüle 44213
Ekli dosyayı görüntüle 44214

Binlerce oyun şirketi bu konuda Riot Games şirketini kıskanmakta, örnek verilecek olursa VALVE CS:GO'da hilelere yıllardır çözüm bulamıyorlar ve bu durumdan pes etmiş durumdalar basit bir VAC anti-cheat sistemini ben de kurabilirim.

➡ KAYNAK:

:brainfree:
Post automatically merged:

her oyunda ban riski vac riski var ama lol bambaşka bi şey adamlar valorantı da cs gibi olmasından öyle korkuyorlar ki

ŞABO
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

• Bu mantık ile çalışır.

Ekli dosyayı görüntüle 44213
Ekli dosyayı görüntüle 44214

➡ KAYNAK:

:brainfree:

Her zaman ban var biliyoruz :D o yüzden hileyi yan hesaplardan kulanıyoruz ya zevk ala bılmek için :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
Lolde kullanılan her türlü hileyi riotun sistemi zaten algılıyor skin hilesi vs ne olursa olsun herhangi bir rioter özellikle el ile kontrol ederse sizin oyun dosyalarınızı banlısınız demektir :)
@kanbozan22 dostum bu konuları daha iyi bilir :D

I want it I got it
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
çok çok faydalı olmuş teşekkürler ama şimdi anlamadığım bir şey var o zaman o şampiyonlar oynamayıp evade kapatırsa ban riskini çok mu azaltıriz kalista vs gibi şampiyonları da oynamazsak kazanma wr de baya düşüyor envade kapatsak yeterli olur mu
mantıklı ama doğru olup olmadığını anlamıyorum

AliHAN
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Lolde kullanılan her türlü hileyi riotun sistemi zaten algılıyor skin hilesi vs ne olursa olsun herhangi bir rioter özellikle el ile kontrol ederse sizin oyun dosyalarınızı banlısınız demektir :)
@kanbozan22 dostum bu konuları daha iyi bilir :D
Çokça canımızın yandığı doğrudur ama pişmanmıyız sorusunu sormak gerekir. :kappajail::kappajail::kappajail::kappajail:

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Faydalı bir konu olmuş konuya güzel bir açıklık getirmiş ellerine sağlık

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bişe sorucam hileyi yan hesapta kullanıp ana hesaptan kullanmasak ana hesabın ban yer mi

Tabikii hayır, %100 garantisini verebilirim.

başarılı bir bilgilendirme olmuş
teşekkür ederim bunu foruma kattığın için <3

Tatlı yorumun için ben teşekkür ederim canım benim

Mantıklı gibi görünüyo ama tam olarak anlayamadım

Anlayamadığın noktayı izah edersen senin için daha ayrıntılı anlatabilirim canım

Şöyle söyliyeyim. Evade bariz bir şekilde hem oyun içinde hem anti-cheat sistemini çok dürten ve rahatsız eden bir özellik. Kapalı olması sadece banlanma sürenizi geciktirir çünkü çekirdek sürücüleri oyuna enjeckte olan her yazılımı görüyor emin olmak için oyun içi davranış ve dosyalarınızı kontrol ediyor ve reportlama sayısınız da artış söz konusu ise banlanmanız kaçınılmaz oluyor. Bu sistem bir tek Riot Games yazılım şirketine aittir. Farklı oynadığınız oyunlarda bu yazılımı göremezsiniz hakları gizli tutulur :)

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
bence taşıyodur

ama ben yapıcam yan hesabımdan

yan hesabımda bile 2 tane ebedi var :D

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynen kardesım bunla alakalı cok soru gelıyor iyi ettın boyle bırsey paylasdın ıyı gunler dılerım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...