2 Ağu 2020 #1 bagrannas Onaylı Üye Katılım 31 May 2020 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 29 6 HİZMET YILI Gereken her şeyi yapıyorum ama oyuna girdiğimde hile hiçbir şekilde oyunda aktif olmuyor bir el atarsanız sevinirim..
Gereken her şeyi yapıyorum ama oyuna girdiğimde hile hiçbir şekilde oyunda aktif olmuyor bir el atarsanız sevinirim..
2 Ağu 2020 #2 Siendra She smiled and she spread her light around herself Seçkin Üye Katılım 24 Eki 2016 Mesajlar 462 Çözümler 27 Tepki puanı 54 Ödüller 11 9 HİZMET YILI oyundan mı atıyor yoksa oyunda kalıyor ve aktif olmuyormu Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Ağu 2020 Konuyu başlatan #3 bagrannas Onaylı Üye Katılım 31 May 2020 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 29 6 HİZMET YILI Siendra' Alıntı: oyundan mı atıyor yoksa oyunda kalıyor ve aktif olmuyormu Genişletmek için tıklayın ... Hayır hile hiç aktif olmuyor . Oyla 0 Olumsuz oyla
Siendra' Alıntı: oyundan mı atıyor yoksa oyunda kalıyor ve aktif olmuyormu Genişletmek için tıklayın ... Hayır hile hiç aktif olmuyor .
2 Ağu 2020 #4 Siendra She smiled and she spread her light around herself Seçkin Üye Katılım 24 Eki 2016 Mesajlar 462 Çözümler 27 Tepki puanı 54 Ödüller 11 9 HİZMET YILI bagrannas' Alıntı: Hayır hile hiç aktif olmuyor . Genişletmek için tıklayın ... bendede oluyordu xfproject dosyasının uyumluluk modundan windows service pack 3 yapıp dene bakalım oluyormu bende öyle halloldu Oyla 0 Olumsuz oyla
bagrannas' Alıntı: Hayır hile hiç aktif olmuyor . Genişletmek için tıklayın ... bendede oluyordu xfproject dosyasının uyumluluk modundan windows service pack 3 yapıp dene bakalım oluyormu bende öyle halloldu
2 Ağu 2020 Konuyu başlatan #5 bagrannas Onaylı Üye Katılım 31 May 2020 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 29 6 HİZMET YILI Siendra' Alıntı: bendede oluyordu xfproject dosyasının uyumluluk modundan windows service pack 3 yapıp dene bakalım oluyormu bende öyle halloldu Genişletmek için tıklayın ... Hemen deniyorum Siendra' Alıntı: bendede oluyordu xfproject dosyasının uyumluluk modundan windows service pack 3 yapıp dene bakalım oluyormu bende öyle halloldu Genişletmek için tıklayın ... Yine olmadı Oyla 0 Olumsuz oyla
Siendra' Alıntı: bendede oluyordu xfproject dosyasının uyumluluk modundan windows service pack 3 yapıp dene bakalım oluyormu bende öyle halloldu Genişletmek için tıklayın ... Hemen deniyorum Siendra' Alıntı: bendede oluyordu xfproject dosyasının uyumluluk modundan windows service pack 3 yapıp dene bakalım oluyormu bende öyle halloldu Genişletmek için tıklayın ... Yine olmadı
2 Ağu 2020 #6 Siendra She smiled and she spread her light around herself Seçkin Üye Katılım 24 Eki 2016 Mesajlar 462 Çözümler 27 Tepki puanı 54 Ödüller 11 9 HİZMET YILI bagrannas' Alıntı: Hemen deniyorum Yine olmadı Genişletmek için tıklayın ... microsoft all time ve driverların yüklümü güncelmi Oyla 0 Olumsuz oyla
bagrannas' Alıntı: Hemen deniyorum Yine olmadı Genişletmek için tıklayın ... microsoft all time ve driverların yüklümü güncelmi
2 Ağu 2020 #7 ed4wert4 E Onaylı Üye Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 59 Tepki puanı 3 Ödüller 7 Yaş 22 9 HİZMET YILI Bazı arkadaşlar hile çalışmıyor, güncellenecek falan diyorlardı ama pek bilgim yok Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Ağu 2020 #8 RANDOM DO GUETTO R Onaylı Üye Katılım 2 Ağu 2020 Mesajlar 51 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI çalışmayı imkansız hale getiren bir program olup olmadığını kontrol etmeye çalışın veya beni yeniden çalıştı Oyla 0 Olumsuz oyla
çalışmayı imkansız hale getiren bir program olup olmadığını kontrol etmeye çalışın veya beni yeniden çalıştı
2 Ağu 2020 #9 benew B Onaylı Üye Katılım 7 Ağu 2018 Mesajlar 63 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 8 Yaş 27 7 HİZMET YILI All in one runtime yükleyince çözüldü bende. deneyiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
2 Ağu 2020 Konuyu başlatan #10 bagrannas Onaylı Üye Katılım 31 May 2020 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 29 6 HİZMET YILI PLSSS HELP Post automatically merged: 2 Ağu 2020 benew' Alıntı: All in one runtime yükleyince çözüldü bende. deneyiniz. Genişletmek için tıklayın ... Yükledim ama etkisi olmadı Post automatically merged: 2 Ağu 2020 benew' Alıntı: All in one runtime yükleyince çözüldü bende. deneyiniz. Genişletmek için tıklayın ... link bırakabilir misiniz ? Oyla 0 Olumsuz oyla
PLSSS HELP Post automatically merged: 2 Ağu 2020 benew' Alıntı: All in one runtime yükleyince çözüldü bende. deneyiniz. Genişletmek için tıklayın ... Yükledim ama etkisi olmadı Post automatically merged: 2 Ağu 2020 benew' Alıntı: All in one runtime yükleyince çözüldü bende. deneyiniz. Genişletmek için tıklayın ... link bırakabilir misiniz ?
4 Ağu 2020 #11 vitoriafeliz444 V Onaylı Üye Katılım 1 Ağu 2020 Mesajlar 50 Çözümler 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI I deleted and did everything again and it worked Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Ağu 2020 #12 memoli ozcan Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2019 Mesajlar 59 Tepki puanı 1 Ödüller 7 Yaş 27 6 HİZMET YILI sorunla bende karşılaştım Oyla 0 Olumsuz oyla