Onaylı Üye
kakna hile yüklendi sayfayı kapatbilrsiniz diyor ama 2 sekme birden açık değilevet acık kalması gerekır sıl tekrar yukle dene belkı olur knk
O LPReborn İçin Kanka . LazySharpı İstediği Zaman Açabilir.Clienti açınca değil şampiyon seçip oyun yüklendikten sonra aç anti virüs ve güvenlik duvarı kapa .
arkadaşlar hatam neresi söyler misiniz ? Lol açıyorum anasayfada duruyor. Projecti açıyorum waiting for action diyor sonrada siteden yükle diyorum 2.progrma açılıyor ama sonra birden kapanıyor ikinci program onunda açık kalması gerekmiyor mu yahu
aaa anasayfada olmuyor muyduClienti açınca değil şampiyon seçip oyun yüklendikten sonra aç anti virüs ve güvenlik duvarı kapa .
Başıma aynı durum geldiği için söylüyorum. Oyun yükledikten sonra aktif edip kullandım sonrasında böyle bir problem yaşamadım . LPReborn da hiç kullanmadım onun hakkında bir şey diyemeceğim..O LPReborn İçin Kanka . LazySharpı İstediği Zaman Açabilir.
maalseef yaptım ama olmadıkardeşim aynı sorun bendede vardı driver booster uygulamasıyla herşeyi güncelle sonra tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?