Arkadaşlar merhaba,Lsharp adc rolünde oynamaya çalışıyorum fakat reaksiyon ayarları yetersiz kalıp başarısız oluyorum prediction veya cast ayarlarını nasıl yapıyorsunuz güzel bir performans alamıyorum bu konuda yardımcı olabilecekler var mı ?
hle pv lol degisdikden sonra hle basarisiz tum charcterlerde , ondan burakdim oyunu eskiden 20 oyun 20 win aldigim oyuncular simdi bisey yapamiyor lose butun oyunlar
Valla script baya başarılı bence Ben oynadıgım her heroda S alıp duruyorum Adc oynamak istiyorsan kardeşim Fareimlecini takip ettir tuşa bastıgın zaman karakter imlece doğru ilerlesin o esnada adama saldırma tuşu hangisini kullanıyorsan bastıgın zaman oromatik atak yapacak sen sadece kaçıcaksın o kendi dönüp vurucak skil atıcak ws. vaynede çok işe yarıyor adc önerim odur yapamassan ben sana tarif ederim mesaj atman yeterli
Valla script baya başarılı bence Ben oynadıgım her heroda S alıp duruyorum Adc oynamak istiyorsan kardeşim Fareimlecini takip ettir tuşa bastıgın zaman karakter imlece doğru ilerlesin o esnada adama saldırma tuşu hangisini kullanıyorsan bastıgın zaman oromatik atak yapacak sen sadece kaçıcaksın o kendi dönüp vurucak skil atıcak ws. vaynede çok işe yarıyor adc önerim odur yapamassan ben sana tarif ederim mesaj atman yeterli
kanka o zamanlar çok iyiyidi ya hesap kasıp satıyordum o elobuddy varken ama sonra birgün sitesine girince LOL le girdikleri davaların hepsini kaybedip bıraktıklarını duyurdular :/