bide bunu deneyeyim bakalım olucak mılpreborn kullan dostum bu olaylar bitene kadar 6. günüm halen ban yemedim
those who no use hackis there anyone who doesn't eat ban
its huge problemyah same with me..i eat ban for third time
reis ama oyun içerisinde açılıyor hile yani oyun içerisinde aktif e tmek zorundasın ve ayrıca her oyun sou muı yı kapatıp açma zorundasınbide bunu deneyeyim bakalım olucak mı
sounds rightthose who no use hack
hadi yta yine milol çöktü yine
yiyen yiyor ama dikkat etmek lazsjmBeli etme yeter knk hile şuan undelected
Beli etme yeter knk hile şuan undelected
aynen benim kafamı da o karıştırdı ss olan var mı yiyenlerdennasıl undetected. adamlar yazmş 1 hafta 1 ay ban süresi diye
aynen benim kafamı da o karıştırdı ss olan var mı yiyenlerden
sonra patlıyor muyduYani yememesi gibi bir durum yok bence. Zamanında scriptlerin en baba olduğu dönemlerde bile 1 aydı maksimum süre
Kanka ben BoL ve Lsharp kullandım baya 1.5 sene falan hiç ban yemeden ama sezon 4 ve sezon 5teydi yani. O zamanda bile ban yiyen çok vardı ben şansıma ban atılıcağı zaman oyunu bırakmıştım. Şimdi imkansız ban yedirmemesisonra patlıyor muydu
eninde sonunda yiyorsun yapacak birşey yokKanka ben BoL ve Lsharp kullandım baya 1.5 sene falan hiç ban yemeden ama sezon 4 ve sezon 5teydi yani. O zamanda bile ban yiyen çok vardı ben şansıma ban atılıcağı zaman oyunu bırakmıştım. Şimdi imkansız ban yedirmemesi