Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Dostum, daha hileyi kullanmadan sadece Onaylı Üye olabilmek için gereksiz yorum yazmayın.onun bi ayarı yoktu gibi hatılıyorum veya kapat kendşin kullan
Ayrıca hilede her modun bir ayarı var, bunu da ekleyeyim.onun bi ayarı yoktu gibi hatılıyorum veya kapat kendşin kullan
kardeşim ben lolde kulandıgın bildigin bütün sc leri denemiş biriyimDostum, daha hileyi kullanmadan sadece Onaylı Üye olabilmek için gereksiz yorum yazmayın.
Tamam..kardeşim ben lolde kulandıgın bildigin bütün sc leri denemiş biriyim
en iyi büyü karabüyü
yesit also face this problem
sanırım hayıraktivatörde açık mı ayarların ?
dostum benim sc nin menüsünü aç ve activator kısmı var oraya tıkla orda heal ignite vs. vardır muhtemelen ya onların atmasını kapatmışsındır veya activator'e tıklayınca on off yazar onu kapatmışsındır basit bir çözümü var umarım yardımcı olmuşumdur kolay gelsin iyi günler dilerim efendimArkadaşlar merhaba. Benim sorunum şu ki, ben sıçra dışında ne büyü alırsam alayım (tutuştur, şifa ya da bariyer gibi) kullanmıyor. Ayar falan yapmaya çalıştım olmadı. Hileyi sildim yükledim geri, yine olmadı. Herhangi bir ayar verir misiniz ya da sorun nedir?
banwave varmıdostum benim sc nin menüsünü aç ve activator kısmı var oraya tıkla orda heal ignite vs. vardır muhtemelen ya onların atmasını kapatmışsındır veya activator'e tıklayınca on off yazar onu kapatmışsındır basit bir çözümü var umarım yardımcı olmuşumdur kolay gelsin iyi günler dilerim efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?