oyundayim bitsin hemen denicem reis olursa yazicam dc den eklersin gündüz ayarlarizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu yükle kanka sonra tekrar dene hediyemi alırım
dostum evet çalıştı antreman moduna giriyorum otomatik başlayınca atıyor yeniden bağlan diyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu yükle kanka sonra tekrar dene hediyemi alırım
reis onun için C:\BogaRipper\config dosyasına girip AutoLols not defterine girip f3 tuşuna basıp oraya f5 yazıp Drawing all(f5) yazan yeri False yaparsanız düzelecektiroyundayim bitsin hemen denicem reis olursa yazicam dc den eklersin gündüz ayarlariz
Post automatically merged:
Post automatically merged:
dostum evet çalıştı antreman moduna giriyorum otomatik başlayınca atıyor yeniden bağlan diyor
install the net framework, it avoids many bugs and crashes in several gamesEvet sc çalişmiyor nedenini anlamadim hiçbirşeykilde sırf bunun için bilgisayari formatladım eyerki cidden yardim eden olursa ininaldan 15 tl aticam dc adresimde Budur Euxus#1765 sorunum şudur MemoryUICore.exe açiyorum ss lere bakarsanız daha iyi olur ekran sorunsuz geliyor lazysharpı açıyorum 2. fotoğraftaki ekran geliyor otomatik kapanıyor ve 3. ss deki gibi oluyor autohotkey indirdim yt den izlediğim kadar formatlamadan öncede oluyordu autohotkey indirincede yükleme ekranı siyahta kalıyordu inject ettikten sonrada 3. ss deki gibi kalıyor lütfen yardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?