Şu an dc deyim tam olarak nerden kime yazacağımkanka discord'da yetkililere bi başvurmayı dener misin lütfen
Hepsini yükledim zaten baştan olmadı.bendede aynısı oldu bak vcreditin bütün sürümlerini yükle düzelir
zaten 1 tane program var o da loader kardeşimhocam lazysharp için gerekli programları indirdiğine emin ol çalışmadıysa komple sil tekrar yüklemeyi dene
Elinde sonunda ban yiyorsun açmanı ve hileyle bile emek vermeni tavsiye etmiyorum.çıldı fakat açan arkadaşın sorunu çözülür çözülmez kapanmış. Benim
İndirdim hocam sorunum devam ediyor.visual all in one time indir kardeşim
usta &temp& dosyasını felan bi silmeyi dene istersenArkadaşlar biliyorum böyle bi konu açıldı fakat açan arkadaşın sorunu çözülür çözülmez kapanmış. Benim sorunm hala devam ediyor. Çözüm önerilerinden farklı zipte açmayı visual all in one time yüklemeyi farklı tarayıcıda açmayı denedim fakat ne yaptıysam sorunum çözülmedi . Attığım resimden öteye gidemiyorum oyunu çalıştırıyorum antreman mooduna giriyorum fakat program açılmıyor hiç bir arayüz gelmiyor.
Sildim hocam sonuç değişmedi.usta &temp& dosyasını felan bi silmeyi dene istersen
Neyi bekleyeceğim anlamadım?bekleyeceksin başka şansın yok aga
Kardeşim lütfen yorum kasmak için alakasız mesajlar atmayı bırak.abi ben bilmiyorum ya
C ye kurulan dosyayı sildim xfprojecti sildim tekrar yükledim sorun devam ediyor. Vcreditleri kaldır diyorsan onuda şimdi deneyeceğim.vcreditin bütün sürümlerini yükledim demıssın ama bu sorunu bu skılde cozen cok oldu kanka sılıp tekrar mı kursan komple sıl bastan hıc denedınmı bu sekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?