1 Nis 2020 #1 wekin THE LORD OF CHAOS Süper Üye Katılım 22 Eyl 2019 Mesajlar 674 Çözümler 3 Tepki puanı 77 Ödüller 5 6 HİZMET YILI arkadaşlar xfproject açıp lazysharpı yüklüyorum oyun bekleniyor diyor sonra oyun aratıyorum oyun buluyor programdada oyun bulundu gözüküyor ama hile çalışmıyor sebebi nedir?
arkadaşlar xfproject açıp lazysharpı yüklüyorum oyun bekleniyor diyor sonra oyun aratıyorum oyun buluyor programdada oyun bulundu gözüküyor ama hile çalışmıyor sebebi nedir?
Çözüm mrqlopss 1 Nis 2020 Runtimeların tamamını kurman gerekiyor, forumda biraz araştırırsan bulursun. Link paylaşmak yasak olduğu için yazamıyorum.
Runtimeların tamamını kurman gerekiyor, forumda biraz araştırırsan bulursun. Link paylaşmak yasak olduğu için yazamıyorum.
1 Nis 2020 #2 mrqlopss HitMaker Uzman Üye Katılım 3 Şub 2016 Mesajlar 161 Çözümler 3 Tepki puanı 20 Ödüller 9 Yaş 28 Sosyal 10 HİZMET YILI Runtimeların tamamını kurman gerekiyor, forumda biraz araştırırsan bulursun. Link paylaşmak yasak olduğu için yazamıyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Runtimeların tamamını kurman gerekiyor, forumda biraz araştırırsan bulursun. Link paylaşmak yasak olduğu için yazamıyorum.
1 Nis 2020 #3 aaaacb132 A csgowjlab45 Onaylı Üye Katılım 27 Mar 2020 Mesajlar 59 Tepki puanı 0 Yaş 31 6 HİZMET YILI Maybe u can use this tool to solve the problem Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla