LazySharp Diana ve Neeko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Diana ve Neeko ile nasıl oluyor oynayan, bilgisi olan varmı ?

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
onaylı üye bile olmamam cevap veremeyeceğim anlamına gelmiyor brom, sadece oyunu uzun zamandır oynayan biri olarak sana tavsiye vereyim script kullanırsın ama eninde sonunda ban yersin diana ve neeko demişsin tamam yap beni ilgilendirmez doğru ama az biraz uğraşsan sorunsuz oynarsın keyifte alırsın
Dostum script ile bilgin olmadığından onaylı üye olmadan dedim zaten uzun süredir kullanıyorum normal olarakda çok uzun süre oynadım demekki böyle daha zevkli oluyo zaten ana hesaplarımda kullanmıyorum ban yemek umrumda değil ana hesaplarımda kendi bileğimle oynuyorum iyi forumlar.
Post automatically merged:

diana oynamadım ama neeko içinden geçiyor özellikle yavaşlat neeko :D hextech roketatar girdiğin hani
Eyv knk denicem

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hocam neeko denemedim ama dianada reflexlerin iyiyse bi kac özelligi kapatıp oynayabilirsin

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
neeko aşırı zevkli oluyor ya:kaybear:

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Diana yı bilmiyorum da diğer hesabımdayken neeko oynama fırsatı bulmuştum güzel oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam diana bilmemde neeko iyi güzeldir dneeyebılırsın ayriyeten kalısta flnda oynyabılırsn

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
gardaş bence volibear oyna cok ıyı bence sc yle guzel oluyor

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Knk hangi özellikleri kapatmalıyım mesela normaldede diana mainim ama scriptlede nasıl oluyo merak ettim
Hocam evde kapalıda olur acıksa bile lov ayarlarda olması daha mantıklı cünkü hiç skil yemediğin zaman report yersin buda ban riskini arttırır mesela ormanda oynicaksan oto carpı redde falan kapat bi baron drakete acık kalsın sonra eğer tutmuştur ve odaklanma olayında sorun yaşarsan o ayarlarında kapatabilirsin Manuel odaklanmaya ayarlıyabilirsin ve kullandıkça kendine göre bi kullanma şeklin olucaktır

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Reis Valla Pek Bilmiyorum Oyuna Gogleden Bi Araştırmanı Tavsiye Ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dianayı pek sevmedim scriptte 1 kez denedim de belki ben sc ile oynayamamışımdır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...