LazySharp En iyi ayarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
lazysharp kullanıyorum ve yine ölüyorum sürekli :DD nasıl oynanır bu oyun scriptle yani en iyi script ayarları en iyi script heroları nelerdir hangi herolarla script daha iyi gider.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum, senin dediğin olay ben mouse'a dokunmıyım o kendi kendine oynasın. Bu esnada bende bir sigara yakayım diyorsun :)

Bu yazılımında bir algoritması var. Sen 5 adamın içine atlarsan yazılımın beyni yanar ve istediği verilere ulaşamaz. Oyunun zaten 5 adama aynı anda vurma gibi bir özelliği yok :) Bu nedenle istediğin ayarlarıda yapsan birazda el hakimiyetinin olması gerekiyor. Herşeyi yazılımdan beklememek lazım :)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
kankam her şeyi sc'ye bırakırsan tabiki de bir şey yapamazsın kendin de bilmen lazım oynamayı en iyi sc ayarı diye bir şey de yoktur bu arada kendi oyun stiline göre ayarlarsın script ayarını herkesin oynayış tarzı da farklıdır kolay gelsin iyi forumlar dilerim efendim

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Knka sadece scriptten bir şeyler beklersen olmaz. Seninde oyunu iyi takip edip ona göre hamleler yapman lazım. Script oynamayı kolaylaştırıyor sadece.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Script de olsa en fazla ne yapabilir ki sen oynayamadıktan sonra :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bence vayne falan oynarsan rahat taşırsın kite mekaniğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...