Başlıktada belirttiğim gibi LazySharp ile kolayca lig atlayacağınız şampiyonlar aşağıdaki tabloda en iyiler başta olmak üzere listelenmiştir.
Kendi tavsiyelerimi de belirtiyorum;
Ezreal
Ezreal ile her eloda kolayca win alabilirsiniz, desteğinizin lulu janna nami gibi şampiyonlar almasını rica edin ilk item manaveren alıp stackleyene kadar safe farmlıyoruz
zaten script w q kombosu ile lanede sürekli adamları dürtüyor çok kolay kazanabiliyorsunuz ezreal benim şu an ki favorim.
Kogmaw
Kogmaw ile de çok rahat oyun kazanabilirsiniz. Yine aynı şekilde sizi koruyacak desteğinizinden sizi korumasını rica edin mahvolmuş ve guinsoo buildini tamamladıktan sonra
uygun pozisyonu aldığınızda adeta bir ölüm canavarı haline dönüşüyorsunuz.
Xerath
Script denilince akla gelen ilk şampiyon olarak xerath, sizin oynayış tarzınıza göre gücünü gösterir. Eğer mide alıp çok agresif oynarsanız ve karşınızda güçlü bir suikastçı var ise
muhtemelen lane'yi kaybedersiniz. Benim tavsiyem destek olarak oynayın dürtme potansiyeli çok yüksek. En sevdiğim kısım ultileri kusursuz bir şekilde atması. Eğer pasif oynayıp
mid lane'de sabrederseniz oyun sonu komboyla 1 saniyede adam teklemeniz mümkündür.
Lucian
Burst hasarı ve mobilitesi çok fazla olan lucian, benim en çok oynadığım şampiyonlardan birisidir. E yeteneğinizi kendiniz kullanmayın bırakın program mobiliteyi kendisi ayarlasın,
tercihen mid lane'de de oynanabilir. T harfi ile otomatik ulti atabilir adamları çok rahat harasslayabilirsiniz.
"Bunlar benim oynadığım şampiyonlar ve tamamen kendi fikrimce verdiğim tavsiyelerdir, siz de kendi tavsiyelerinizi yorumda belirtebilirsiniz."
Ekli dosyayı görüntüle 40176
8-9 gündür bir hesaptayım şu an hatta adamlar anlıyor script diyor reportluyor ama hala ban yemedim er ya da geç yiyeceğim tabikihocam güzel rehber yapmışsın da ban dalgası var max 1gün oynayıp ban yiyorsun
ne 1 günü yok öyle bişihocam güzel rehber yapmışsın da ban dalgası var max 1gün oynayıp ban yiyorsun
Belli etmezsen yiyeceklerinizi zanetmiyorumGüzel rehber ama hileyi açınca max 1 hafta da ban yiyorsun bi önemi kalmıyor lig in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?