4 Ağu 2020 #1 Ludanka L Onaylı Üye Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 61 Tepki puanı 4 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Her indirmeye çalıştğımda farklı %'ler veriyor bir türlü hepsini 100 yapamadım. Bu problemi nasıl çözebilirim hile oyuna enjekte olmuyor böyle olunca? Antivirüslerin hepsini kapadım sormayın artık. Moderatörün son düzenlenenleri: 14 Nis 2022
Her indirmeye çalıştğımda farklı %'ler veriyor bir türlü hepsini 100 yapamadım. Bu problemi nasıl çözebilirim hile oyuna enjekte olmuyor böyle olunca? Antivirüslerin hepsini kapadım sormayın artık.
Çözüm A A Abrans 4 Ağu 2020 Kardeşim anti virüsü kapattığından emin ol, kapattım demişsin ama Windows güvenlik duvarını da kapatman gerekiyor onu unutma
Kardeşim anti virüsü kapattığından emin ol, kapattım demişsin ama Windows güvenlik duvarını da kapatman gerekiyor onu unutma
4 Ağu 2020 #2 Abrans A Onaylı Üye Katılım 28 Şub 2019 Mesajlar 58 Çözümler 2 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 24 7 HİZMET YILI Kardeşim anti virüsü kapattığından emin ol, kapattım demişsin ama Windows güvenlik duvarını da kapatman gerekiyor onu unutma Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Kardeşim anti virüsü kapattığından emin ol, kapattım demişsin ama Windows güvenlik duvarını da kapatman gerekiyor onu unutma