Gereken talimatları yapıyorum olmuyor daha önceden format atmadan önce atmıştımGereken talimatları baştan sona uygula çalışıyor.
your name does not workDiscord'ta varım zaten adım Mert & Quindra #5446
Oyun çerçevesiz modda çalışacak ve arkaplanda istemci açık olacak sorunun çözülmüyosa c'den bogaripperi temizle ve sıfır kurulum yapArkadaşalar dc'den bir yetkili banaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu kurmamı söyledi bazı kişilerde işe yarıyor fakat bende işe yaramadı daha sonra oyunu penceresiz moda al ve arkada istemci açık kalsın dedi fakat gene aynı hatayı alıyorum oyun bekleniyor diyor fakat 1.cmd'de GetLastError yazıyor 2.cmd'de oyun bekleniyor yazıyor sonra oyunu açıyorum oyun bulundu diyor fakat normal oyun script falan yok ortada
Tüm framework'ler kurulu tüm c++'lar kurulu fakat GetLastError hatası veriyor. Şimdiden Teşekkür Ederim Bu arada bilgisayarıma format atmadan önce çalışıyordu formattan sonra çalışmamaya başladı YETKİLİLER WİN7 DE ÇALIŞMIYOR DEMİŞ FAKAT FORMATTAN ÖNCE ÇALIŞIYORDU
Ekli dosyayı görüntüle 36643Ekli dosyayı görüntüle 36644Ekli dosyayı görüntüle 36645Ekli dosyayı görüntüle 36646
f5 f6 Lshift Rshift neye bastıysam menu açılmıyor yani script çalışmıyor!!!
Bunları da yaptım yetkililer aynısı söyledi ama olmuyorOyun çerçevesiz modda çalışacak ve arkaplanda istemci açık olacak sorunun çözülmüyosa c'den bogaripperi temizle ve sıfır kurulum yap
Zaten yazdığım metinde indirdiğimi söylüyorum okumuyor musun