Oto ayarlardan kastınız nedir yani neleri açmalıyım fazlaca yabancıyım konuyadaAçmak için her zaman xfprjoect'i açıp siteden mi açmalıyız? : evet ui sistemi bu şekilde
Hangi özellik neye yarar? veya hangisini açmalıyım veya açmamalıyım. : oto ayarları pek açma
Skin mod'u kullanmam dosyaları bozar mı? : fazla bulaşma riskli skin değiştirme işleri ama kafana göre.
oto skill atma falan var. çok belli ediyo onlar, o tarz şeyleri kapalı tut.Oto ayarlardan kastınız nedir yani neleri açmalıyım fazlaca yabancıyım konuyada
sadece farmlara son vuruş atmayı mı açık tutayım ?oto skill atma falan var. çok belli ediyo onlar, o tarz şeyleri kapalı tut.
farmların son vuruşluk canları gözüküyor zaten bence kendin at daha mantıklısadece farmlara son vuruş atmayı mı açık tutayım ?
Onaylı uye olmadan lol hile kullanilmaz diyo 2 gun gecti neden kullanamiyoruz ? Sen kullanabiliyomusun uye yaziyo sendecevabını bilen yazabilir mi bendede sıkıntı var
Onayli uye nasil oluyo 2 gun gecti hileyi kullanamiyoruzsadece farmlara son vuruş atmayı mı açık tutayım ?
50 tane mesaj atman lazım hocamOnaylı uye olmadan lol hile kullanilmaz diyo 2 gun gecti neden kullanamiyoruz ? Sen kullanabiliyomusun uye yaziyo sende
Post automatically merged:
Onayli uye nasil oluyo 2 gun gecti hileyi kullanamiyoruz
siz kullanıyor musunuz script?farmların son vuruşluk canları gözüküyor zaten bence kendin at daha mantıklı
daha önceden kullandım aynı mantıkta scriptler.siz kullanıyor musunuz script?
Her hile olduğu gibi kullanmana bağlı sanırsamBunun ban yuzdesi nasil
Atiyorum girip bi oyun oynadiktan sonra
Çok teşekkür ederim <3daha önceden kullandım aynı mantıkta scriptler.
şu an oynuyorum bi engel yemedimBunun ban yuzdesi nasil
Atiyorum girip bi oyun oynadiktan sonra
Hemen engelleniyomu oyun tarafindan
Gibi gibi o kadar basit değil ama kurcalarsan çoook detaylıDetayli bi klavuz yok hile icin neden cok mu basit menusu
rica ederim ^^Çok teşekkür ederim <3
1-evetArkadaşlar ben lazySharp'ı indirdim onun üzerinden yardım
Açmak için her zaman xfprjoect'i açıp siteden mi açmalıyız?
Hangi özellik neye yarar? veya hangisini açmalıyım veya açmamalıyım.
Skin mod'u kullanmam dosyaları bozar mı?
Desteklerinizi bekliyorum teşekkürler
Birde her oyun bitiminde tekrar aynı işlemi mi yapacağız açmak için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?