Tartışmaları incele yorum yap,zaten hem zevk alıcaksın sohbetten hem de muhabbet edip 50 youm yapıcaksın.Formlarda açıklama var zaten onu oku.banada yardımcı olursanız sevinirim onaylı üye nasıl olacağım
Haklısın,peki dodge ayarın varmı ya humanizer harici farklı şeyler de varmış ya ?dostum bende de öyle hissiyat var ama kullandıkları bariz belli ya yaygınlaşmaya başladı büyük bir ihtimalle formdakiler karşına geliyorbelki ben bile gelmiş olabilirim
50 yorumdan sonra otomatik atıyorsa sorun yok yaparım araştırı yorumlarımTartışmaları incele yorum yap,zaten hem zevk alıcaksın sohbetten hem de muhabbet edip 50 youm yapıcaksın.Formlarda açıklama var zaten onu oku.
50 yorum atman gerek dostum ama saçma sapam yorumlar değil insanlara yardımcı olacak şekilde yorum atarsan kolayca onaylı üye olursun. Ve 2 gün geçmesi gerekbanada yardımcı olursanız sevinirim onaylı üye nasıl olacağım
kanka ben dodge olayını yapmıyorum çünkü çok anlaşılıyor. Zaten space basılı tuttuğun için mouseyle kolay hareket yapabildiğinden bazı skilleri kendim dodgeliyorumHaklısın,peki dodge ayarın varmı ya humanizer harici farklı şeyler de varmış ya ?
50 yorum yapıcaksın ve üstüne yarım saat miydi 1 gün müydü öyle sınırı var.50 yorumdan sonra otomatik atıyorsa sorun yok yaparım araştırı yorumlarım
50 yorum ve 2 gün geçmesi lazımbanada yardımcı olursanız sevinirim onaylı üye nasıl olacağım
Karşına script gelmesi tamamen tesadüf bence3)Lolde ben script kullanmaya başladığımda fark ettiğim birşey,scriptler geliyor sürekli karşıma o kullandığım için mi tesadüf mü ?
1. Hile her maç sonu kendiliğinden kapanıyor gayet normal herkes de öyle.Öncelikle merhabalar,bende bir LazySharp kullanıcısıyım ve aklımda amansız sorular var.Sırasıyla sormak istiyorum.
1)Hileyi açıyorum oyuna giriyorum maç bittiğinde script kendilinden kapanmakta,normal mi ?
2)Script te güzel bir dodgeleme ayarlarınız var mıdır ? (Humanizer açık bende ama böyle belli ediyormuş hissiyatı var biraz daha yavaş ama belli etmeden dodgelemek için ayar)
3)Lolde ben script kullanmaya başladığımda fark ettiğim birşey,scriptler geliyor sürekli karşıma o kullandığım için mi tesadüf mü ?
4)Vayne de bazı saçma sapan yerlerde e atma sıkıntısı var,mesela pyke ultisinden çıkartıyor,supportum u atıcakken u sundan çıkartıp küfür yediğim oluyor.stunlaması skillerden kaçması için e atması mükemmel ama böyle sorunum var.
5)Bir de zed oynadığımda fark ettim karşımdaki adama hiçbirşey yapamıyor,sadece adc herolarında iyi olduğunu gördüm scriptin benim ayarlarımdan mı acaba ? Zedde adama saçma sapan w e q atıyor ve tutmuyor.Combosu saçma geliyor filan.
Bu sorularıma ve daha sorunum varsa görmediğim sorunlarımı çözebileceğinize inanıyorum teşekkür ederim şimdiden
İlgin alakan emeğin için teşekkür ederim sağ ol (İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR BUNU OKUSUN,MERAK EDEN BENİM GİBİ SIKINTISI SORUNU OLANLAR1. Hile her maç sonu kendiliğinden kapanıyor gayet normal herkes de öyle.
2. Dodgeleme ayarı oynadığın heroya göre otomatik en iyi şekilde ayarlanıyor.
3. Kesinlikle şans eseridir kullanıyorsun diye karşına gelme ihtimali diye bir şey söz konusu değil.
4. Vayne magic kısmında Q'yu "Can stun" diye ayarlarsan e yi sadece stun için kullanacaktır tabi Q yeteneğinide.
5.Bağzı herolarda kombo atmada sıkıntı olabiliyor evet ve unutmaman gereken bir şey var tüm bunları bir bot yapıyor arada hatalar olacaktır sadece zed'de değil örneğin katarina da adamın içine e+w yapacağına w+e yapıyor ve komboyu kaçırıyor bu her zaman olan bir şey değil fakat arada böyle hatalar oluşabiliyor çok aldırmaman gerek.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Umarım ne hocam valla çok yardımcı oldun çok teşekkürler1. Hile her maç sonu kendiliğinden kapanıyor gayet normal herkes de öyle.
2. Dodgeleme ayarı oynadığın heroya göre otomatik en iyi şekilde ayarlanıyor.
3. Kesinlikle şans eseridir kullanıyorsun diye karşına gelme ihtimali diye bir şey söz konusu değil.
4. Vayne magic kısmında Q'yu "Can stun" diye ayarlarsan e yi sadece stun için kullanacaktır tabi Q yeteneğinide.
5.Bağzı herolarda kombo atmada sıkıntı olabiliyor evet ve unutmaman gereken bir şey var tüm bunları bir bot yapıyor arada hatalar olacaktır sadece zed'de değil örneğin katarina da adamın içine e+w yapacağına w+e yapıyor ve komboyu kaçırıyor bu her zaman olan bir şey değil fakat arada böyle hatalar oluşabiliyor çok aldırmaman gerek.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?