26 Mar 2020 #1 netflix N Onaylı Üye Katılım 4 Kas 2017 Mesajlar 84 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 36 8 HİZMET YILI hileyi açıyorum hileyi yükle diyince bogaripper şeyi çıkıyor sonra direk kapanıyor kapanmaması lazımdı direk kapanıyor öteki sayfa açık kalıyor ne yapmam lazım antivürüs kapalı
hileyi açıyorum hileyi yükle diyince bogaripper şeyi çıkıyor sonra direk kapanıyor kapanmaması lazımdı direk kapanıyor öteki sayfa açık kalıyor ne yapmam lazım antivürüs kapalı
Çözüm J J Jampy 26 Mar 2020 C:\BogaRipper Bu dosya konumuna gidin inject.txt adlı dosya oluşuyorsa ekteki linke tıklayın, indirin ve kurun sorununuz çözülür. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
C:\BogaRipper Bu dosya konumuna gidin inject.txt adlı dosya oluşuyorsa ekteki linke tıklayın, indirin ve kurun sorununuz çözülür. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
26 Mar 2020 Yasaklandı #2 Jampy J Banlı Üye Katılım 10 Eki 2016 Mesajlar 1,402 Çözümler 36 Tepki puanı 631 Yaş 26 9 HİZMET YILI C:\BogaRipper Bu dosya konumuna gidin inject.txt adlı dosya oluşuyorsa ekteki linke tıklayın, indirin ve kurun sorununuz çözülür. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
C:\BogaRipper Bu dosya konumuna gidin inject.txt adlı dosya oluşuyorsa ekteki linke tıklayın, indirin ve kurun sorununuz çözülür. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
26 Mar 2020 #3 Sedraia ♡Memoryhackers Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 863 Çözümler 9 Tepki puanı 100 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI Jampy' Alıntı: C:\BogaRipper Bu dosya konumuna gidin inject.txt adlı dosya oluşuyorsa ekteki linke tıklayın, indirin ve kurun sorununuz çözülür. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim bende de aynı hata oluyordu düzelttim. Oyla 0 Olumsuz oyla
Jampy' Alıntı: C:\BogaRipper Bu dosya konumuna gidin inject.txt adlı dosya oluşuyorsa ekteki linke tıklayın, indirin ve kurun sorununuz çözülür. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim bende de aynı hata oluyordu düzelttim.
26 Mar 2020 #4 PlateX Seçkin Üye Katılım 7 Şub 2018 Mesajlar 599 Çözümler 2 Tepki puanı 85 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI Visual c++ all in one indirmen lazım yada hileyi masaüstünde değilde başka biryerde çalıştırmayı dene bşaka biryerde çalıştırıyosan masaüstünde dene Oyla 0 Olumsuz oyla
Visual c++ all in one indirmen lazım yada hileyi masaüstünde değilde başka biryerde çalıştırmayı dene bşaka biryerde çalıştırıyosan masaüstünde dene
26 Mar 2020 #5 zed4977 Z Onaylı Üye Katılım 31 Mar 2018 Mesajlar 60 Tepki puanı 8 Ödüller 5 Yaş 38 8 HİZMET YILI rawados' Alıntı: bu sorunla bende karşılaşmıştımda nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum bir bakayım bulursam yazarım buraya Genişletmek için tıklayın ... valahi bulursan çok iyi olur Oyla 0 Olumsuz oyla
rawados' Alıntı: bu sorunla bende karşılaşmıştımda nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum bir bakayım bulursam yazarım buraya Genişletmek için tıklayın ... valahi bulursan çok iyi olur
26 Mar 2020 #6 Natysu N Üye Katılım 8 Mar 2020 Mesajlar 18 Tepki puanı 1 Yaş 26 6 HİZMET YILI Visual c++ all in one indirmen lazım yada hileyi masaüstünde değilde başka biryerde çalıştırmayı dene bşaka biryerde çalıştırıyosan masaüstünde dene Oyla 0 Olumsuz oyla
Visual c++ all in one indirmen lazım yada hileyi masaüstünde değilde başka biryerde çalıştırmayı dene bşaka biryerde çalıştırıyosan masaüstünde dene