Arkadaşlar lazysharp windows 8 kullanırken exe hatası veriyordu bi takım nedenden dolayı windows 10 a geçtim yine indirdim lazysharpı ilk indirip açtığımda 2. cmd açılması gerekiyor 1. cmdede update bitiyor cmd kapanıyor birdaha açılmıyor tekrar elle açmaya çalıştığımda ise aşağıda fotoğrafını bırakacağım bakarsanız sevinirim ssdeki hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz vcredistler inik net framework de inik (defender kapalı)
bu arada hatayı aldıkdan sonra klasördeki xfprojection siliniyor
Arkadaşlar lazysharp windows 8 kullanırken exe hatası veriyordu bi takım nedenden dolayı windows 10 a geçtim yine indirdim lazysharpı ilk indirip açtığımda 2. cmd açılması gerekiyor 1. cmdede update bitiyor cmd kapanıyor birdaha açılmıyor tekrar elle açmaya çalıştığımda ise aşağıda fotoğrafını bırakacağım bakarsanız sevinirim ssdeki hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz vcredistler inik net framework de inik (defender kapalı)Ekli dosyayı görüntüle 37828
Arkadaşlar lazysharp windows 8 kullanırken exe hatası veriyordu bi takım nedenden dolayı windows 10 a geçtim yine indirdim lazysharpı ilk indirip açtığımda 2. cmd açılması gerekiyor 1. cmdede update bitiyor cmd kapanıyor birdaha açılmıyor tekrar elle açmaya çalıştığımda ise aşağıda fotoğrafını bırakacağım bakarsanız sevinirim ssdeki hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz vcredistler inik net framework de inik (defender kapalı)Ekli dosyayı görüntüle 37828
reis bu seferde rardan masaüstüne çıkarmaya çalıştığımda beklenmedik bir hata bu dosyayı taşımaya izin vermiyor hata; bu dosya virüslü veya zararlı olduğundan taşınamıyor diyor
reis bu seferde rardan masaüstüne çıkarmaya çalıştığımda beklenmedik bir hata bu dosyayı taşımaya izin vermiyor hata; bu dosya virüslü veya zararlı olduğundan taşınamıyor diyor
evet yaptım ama hile hala çalışmıyor 2. cmd açıldıktan sonra siteden yükle diyorum yeni bi cmd açılıp gri yazılar gelmiyor ve c diskinde BogaRipper dosyası yok kurmuyor yani cmd