Şifre değişmiş ama mailde öyle bi mesaj yok mailden kullanici adi bul diyince de maile kayitli kullanici adi cikmiyorŞifrenin değişmesi için maile kod gidiyor. Sanmıyorum başka bir şey yüzünden olabilir.
Aga tarattım bu virüs çıktıbilgisayarda virüs olmus olmasın? kredi kartı bilgilerini chrome üzerinden silmelisin bence.
kesinlikle dediklerimi yapmalısın o bilgisayardan alısveris hicbir şey yapılmaz temizleyemezsen. nasıl sızdırdın?Aga tarattım bu virüs çıktı
Format mı atıyım aga eset daha tarıyor pc yikesinlikle dediklerimi yapmalısın o bilgisayardan alısveris hicbir şey yapılmaz temizleyemezsen. nasıl sızdırdın?
büyük ihtimal hesabın cracke düşmüş şifresi kolaysa gerekli programlar sayesinde cracke düşebiliyodu cracke düştüğünde başkalarına satiyolarLol hesabımın kullanıcı adı şifresi mailo değişmiş ve şifre değişirken mailime mesaj gelmedi ritodan kullanıcı adı ve mail sorgulaması yaptigimda baglantili hesap gozukmuyor ve arkadaş listem temizlenmiş virüs taraması yaptigimda LazySharp icin kullanılan bogaripper trojan gösteriyor LazySharp yüzünden calinmis olabilir mi?
detaylı format at bence güvenilmez, keylogger vs nereye çökmüş bulamayabilirFormat mı atıyım aga eset daha tarıyor pc yi
Yeni olup olmadigini bilmiyorum ki agavirüs yeniyse sistem geri yüklemen yeterli olur bence kanka
Post automatically merged:
sistem geri yüklemek yeterli olmazmı brom
kardo hiç ban yedin miÇalıncak olsa benim çarlar giderdi 450k quinn 325k yasuo lu çarlarla oynadım sıkıntı yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?