jahrekimla#5996 valla cok iyi olureğer bana ulaşabilrsen dc den görüntülü yardımcı olabilirim
denedim ancak degisen birsey olmadi. Oyun pencereli modda veya cercevesiz vb fark edermi?Bu yükleme normal. oyuna girdikten sonra tekrar aynı uiden yükle işlemini yapın aktif olduğunu oyun içinde görürsünüz.
Fark etmıyor o eğer daha ayrıntılı açıklarsanız daha net yardımcı olabilirim ekrana ne geliyor yeni bir cmd ekranı açılmıyor mu mesela bunları daha detaylı anlatırsanız iyi olurjahrekimla#5996 valla cok iyi olur
denedim ancak degisen birsey olmadi. Oyun pencereli modda veya cercevesiz vb fark edermi?
Sifirdan yapiyorum. Lol acik antreman modunda. MUICore yonetici olarak actim, siteden yukleye bastigim. Yeni bir cmd ekrani aciliyor ve indirme islemi basliyor. Yanlasik 15sn indirme islemi gerceklesiyor ve direk bu cmd ekrani kapaniyor.Fark etmıyor o eğer daha ayrıntılı açıklarsanız daha net yardımcı olabilirim ekrana ne geliyor yeni bir cmd ekranı açılmıyor mu mesela bunları daha detaylı anlatırsanız iyi olur
BogaRipper ı yönetici olarak açmaya çalıştığınızda bi hata ile karşılaşıyor musunuz ?Sifirdan yapiyorum. Lol acik antreman modunda. MUICore yonetici olarak actim, siteden yukleye bastigim. Yeni bir cmd ekrani aciliyor ve indirme islemi basliyor. Yanlasik 15sn indirme islemi gerceklesiyor ve direk bu cmd ekrani kapaniyor.
Tekrar yukleye basarsam bu sefer siyah ekran 1snlik gozukup kapaniyor.
hayir bir hata almiyorumBogaRipper ı yönetici olarak açmaya çalıştığınızda bi hata ile karşılaşıyor musunuz ?
jahrekimla#599Dcnizi atın ekleyin görüntü paylaşın yapalım beraber çözülmediyse
bana BogRipper doyasini zipleyip atarmisinize ben yapıyorum ve sorun çıkarmıyor hata ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?