- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
evet açılıyor dostum2.cmd açılıyor mu
waiting action diyor ve bio bilmem ne yazılı bir cmd açılıyor ve 1-2 saniye sonra kapanıyor ardından theread stopinge kadar aynı şekilde2.cmd açılıyor mu
büyük ihtimalle nedeni gerekli programlar yüklü olmadığı için. google c++ redistributable all in one download yaz hepsini kur düzelecektirhayır dostum yardımcı olur musun ya uzaktan pc ye baglanıp yapsan?
Deniyorum teşekkürler.büyük ihtimalle nedeni gerekli programlar yüklü olmadığı için. google c++ redistributable all in one download yaz hepsini kur düzelecektir
[Sun Apr 26 01:45:57 2020]: [WCORE] Waiting for Action..büyük ihtimalle nedeni gerekli programlar yüklü olmadığı için. google c++ redistributable all in one download yaz hepsini kur düzelecektir
[MHUSER][hasanak333]'s Action is Processing..büyük ihtimalle nedeni gerekli programlar yüklü olmadığı için. google c++ redistributable all in one download yaz hepsini kur düzelecektir
özelden yazzsana kanki banabeyler ben herşeyi yaptıum ama oyuna girince script aktif olmuyor Thread Stopping : 15052 diyor yardımcı olacak birisi var mı
lobide açarsan tabi hata verir, oyun içi aç tamammı?beyler ben herşeyi yaptıum ama oyuna girince script aktif olmuyor Thread Stopping : 15052 diyor yardımcı olacak birisi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?