aynen sorun onda zatenKanka bogaripper engelliyor olabilir
malesef yapıyorum ıse yaramıyorkanka sılıp tekrar yukle tempı sıl temızle bı dene
malesef ıse yaramıyor oyun ıle ılgısı var mıdır kı c den bogaripper e tıklıyorum sadece yıne aynı hatatemp dosyalarını clear la uygulamayı sil tekrar yükle sonra dene kardeşim eğer olmassa lolü sil geri yükle en son çözüm...
np saolkardeşim valla o zaman bi bilgim yok bildiklerimi söyledim sana ben k.b :/
sılıncek bı uygulama degıl knk calıstırılmıyor zaten sanıyorum her dosyada verebılecek bır hata su an bır cozum denıyorum olursa soyleyecgım nasıl yaptıgımıDediğimi yap dön bana knk
kNk gereken programları yüklemiş herhalde zatenkanka c++ programlarını yükle all in one
aynen yaptımkanka c++ programlarını yükle all in one
kNk bu lol için hilenin alternatif dosyaları indirdin degilmiaynen yaptım
alternatıf dosyalar derkenkNk bu lol için hilenin alternatif dosyaları indirdin degilmi
15 kere falan resart attım sanırım duvar da kapalı hılede sorun oldugunu dusunmuyorum bılgısayarım ıle ılgılı muhtemelenhilede sıkıntı olabilir mi üst üste 1-2 defa restart atıp güvenlik duvarını kaparmısın bendede sbyte csgo da buna benzer hata alıyordum çünkü
anladım demek ıstedıgını yapılacakları tek tek eksıksız uyguladımHaydaaa kardeşim onları indirmeniz gerekiyor ya visual + diğer program adını unuttum sen yt ye yaz çıkar knk
oyle oldugunu dusunuyorum ben deBilgisayarındaki bazı dosyalar eksik olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?