Onaylı Üye
Yenisi çıkınca kullanmaya başlayacağım ama merak ediyorum LazySharp ile hangi eloya, ne kadar sürede kastınız. Ban yiyenlerde ne kadar sürede yediğini soylerse sevinirim
benim önerim rank kasıcaksan westte kas sonra hesabı satıp bir gelir iade et tr serverinde diamond olmanın bi önemi yok westte diamond olmak önemliinanılmaz gelir gelmez deli gibi kasıcam
benim önerim rank kasıcaksan westte kas sonra hesabı satıp bir gelir iade et tr serverinde diamond olmanın bi önemi yok westte diamond olmak önemli
Tr serverinde diamond a kasmıştım 2 ay kullandım scyi sonra hesabı sattım tekrar 30 level hesab aldım yeni sc gelince tekrar kasacağım
cok bir fiyat değil 60 tlne kadara satmıştın?
üstadım ilk başlangıçtakine cevap yapamıyodum yenisinden kastınız nedir bu sitede link varsa atabilirmisiniz ya da kısaca yazarsanız mutlu olurum yenisini bekliyorum yazmışsınızda ^.^ne kadara satmıştın?
kanka bende eskiden öyleydim de dereceli oynamak aşırı zevkli birde demirdeysen üffffben dereceli kasmadım sadece oyun modu oynuyorum ama neredyese 50level oldu çar.
kankka larzy fixlendi ya şimdi yeni hile cıkartıcaklar lole bu sitede onu bekliyorum demiştimüstadım ilk başlangıçtakine cevap yapamıyodum yenisinden kastınız nedir bu sitede link varsa atabilirmisiniz ya da kısaca yazarsanız mutlu olurum yenisini bekliyorum yazmışsınızda ^.^
doğrudur da ben artık lol sevmiyorum sırf pc yeni nesil oyunları kaldırmıyor diye oynuyorum he urf olursa o eğlenceli onu severek oynuyorum .kanka bende eskiden öyleydim de dereceli oynamak aşırı zevkli birde demirdeysen üffff
Post automatically merged:
kankka larzy fixlendi ya şimdi yeni hile cıkartıcaklar lole bu sitede onu bekliyorum demiştim
Yeni sc derken sc ne demek
78-100 ping arası oluyor genellikle westtewestte pingim çıkar diye korkuyorum tr de 26 ms alıyorum westte kaç alırım? bi de ortalama ne kadara satarım
ortalama 60-75 arası ping alırsın ben tr de 18-20 arası alıyorum westte 60-70 arasıwestte pingim çıkar diye korkuyorum tr de 26 ms alıyorum westte kaç alırım? bi de ortalama ne kadara satarım
Hangi çarlarla kastın bende sc ile jungleye başlıcamda çıkıncapolonya serverında mastera kadar çıkmıştım (jungle main)