ekko oyna ama oto çarp kapatmayı unutma iyi oyunlarÖncelikle merhabalar,smurf hesabımda zevkine jungle kasmak istiyorum zaten jungle herom var neyse ben sorularıma geçiyorum güzel bir şekilde soru sorup tartışalım.
* Lütfen yorum kasmak için yazmayın. *
1)Jungle herosu olarak bende Graves Gragas MasterYi Udyr ve Ekko mevcut.Hangisini script ile oynarsam takım taşırım ?
2)Legit oynamak istiyorum bu yüzden bana ayarlar önerir misiniz?
3)Bana fikir yardımında bulunur musunuz tavsiyeler vb. ?
Oto çarpı baron ve drake için kullanıyorum tavsiye için teşekkürler dostum teşekkürlerekko oyna ama oto çarp kapatmayı unutma iyi oyunlar
vayne bestAmacın Elo Kasmak İse Alman Gereken Tek Hero Scriptli Vayne Kardeşim Arkana Yaslan O ne Yapacağını Bilir Zaten
Amacın Elo Kasmak İse Alman Gereken Tek Hero Scriptli Vayne Kardeşim Arkana Yaslan O ne Yapacağını Bilir Zaten
kardeşim vayne ile scriptte yapmamız gereken özelik vs varmı sadece space tuşunamı basıcaz ? oto oynaması için
script ile oynarsan yasuo oyna
Konu farklı birşey yazdığınız şey farklı şey.Yorumlarınız silinir dikkat edin.evet oto çarpı bazen ayarlayamıyor
Post automatically merged:
Tek Gerekli Şey Bir Taş Ve Space Tuşu
evade niye kapalı ya dodge atmasın mı fightta 1 cc'ye pert oluroto çarpı kullanırken combo ve ks özelliklerini kapat yoksa drake veya baron tf de objektife değil chara atıyor onun dışında ekko da master yi de gayet iyi onun dışında evade zaten kapalı tutman gerek ben master graves ve lee de güzel sonuç aldım .
gerçi jungle olunca çok problem olmayabilir ama laneningde belli oluyor karşıda anlayan biri varsa report eder evade bazı durumlarda saçmalayabiliyor çünkü risk almasın derim ama kendi bilir .Devade niye kapalı ya dodge atmasın mı fightta 1 cc'ye pert olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?