knk 10.2 den beri bu hileyi kullanıyorumKanka hileyi ne zamandan beri kullanıyosun ?
kardeşim evet magicteki q w e r ayarlarının atılacağı yerleri tahmin eden şey ve ks ayarıda magic yerinde ve nasıl çalabileceğini tahmin etmesini sağlıyordostum prediction ayarları skillerin atılacağı yerleri tahmin etmeyi sağlar ks ile alakası yoktur sup oynarken de skill atarak killeri alabilirsin
knk tek başınayken tabi ki çalma diye bişey yok şöyle diyelim jung gang attı canını azaltıyor q w e r falan fakat eğer ölmeden alabilecekse q sünü falan saklıyor tam orman alacakken atıyor çalıyor veya last hiti bekletiyor ve çalıyorİyi Hoşta Sırf Ks Atmak İçin Skilleri Saklıyor mu Yoksa Düz Vuruşla mı Atıyor Skilleri Saklıyorsa Ölme Riski Var
bişi değil knk inş işine yarardeniyecegim knk işşalah işe yarar than you brooo
hileyi kullanman için onaylı uye olman gerekyıro yanı bunun ıcın forumda en az 50 mesajın olması gerek lütfen spam mesaj atmadan bu aşamayı geçin ıyı forumlarben kullanamadım yardım eder mısınız
hileyi kullanman için onaylı uye olman gerekyıro yanı bunun ıcın forumda en az 50 mesajın olması gerek lütfen spam mesaj atmadan bu aşamayı geçin ıyı forumlarben kullanamadım yardım eder mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?