baya iyi olmaz mıydı ya bu arada?hemen 2014 yılına ışınlıyorum seni bekleme süresini arttırırsan 2013 e bile gidebilirsin.
Aslında bu tezin mantıken olmamış. Düşünsene bir sorunun olmamasına rağmen devamlı akülü sandalye ile geziyorsun o tekerlekli sandalyeden 1 2 ay sonra inince hemen depar atamazsın. Veya 1 hafta boyunca karanlık bir odada kalsan, gün ışığına çıkar çıkmaz gökyüzüne uzun uzun bakamazsın gözlerin kamaşır. Veya bir odada kimseyle konuşmadan günlerce dursan konuşma yeteneğin yavaşlar. Aynı şekilde ben de scriptle oynadığım zamanlar, scripti bırakınca berbat oynuyordum. Mantığa ters bir kere sen hiç bir yetenek harcamıyorsun o skillshot'ı dodgelamak için. Herhangi bir mekanik yapmıyorsun combo için, nasıl scripti bırakınca daha iyi oynarsın ki? sen oynamıyorsun zaten sana sadece ileri geri yapmak kalıyor nasıl gelişebilir ki?
Bak dostum dediğim gibi görüş meslesi bu zevkler ve renkler tartışılmaz.Ben script kullandım o zamanlar bronzdum ve bronz olmak olabilieceğin en düşük şeydi yani biri sana bronz dediği zaman insana koyardı.Scripti kullandım oyundaki mekaniği kavradım.Elobuddy tamamen kalktığında ise oyunu artık oynuyordum çünkü sanki script açıkmışta öyle oynuyormuşum gibi oynuyordum tabi askere gidince köreldik o ayrıAslında bu tezin mantıken olmamış. Düşünsene bir sorunun olmamasına rağmen devamlı akülü sandalye ile geziyorsun o tekerlekli sandalyeden 1 2 ay sonra inince hemen depar atamazsın. Veya 1 hafta boyunca karanlık bir odada kalsan, gün ışığına çıkar çıkmaz gökyüzüne uzun uzun bakamazsın gözlerin kamaşır. Veya bir odada kimseyle konuşmadan günlerce dursan konuşma yeteneğin yavaşlar. Aynı şekilde ben de scriptle oynadığım zamanlar, scripti bırakınca berbat oynuyordum. Mantığa ters bir kere sen hiç bir yetenek harcamıyorsun o skillshot'ı dodgelamak için. Herhangi bir mekanik yapmıyorsun combo için, nasıl scripti bırakınca daha iyi oynarsın ki? sen oynamıyorsun zaten sana sadece ileri geri yapmak kalıyor nasıl gelişebilir ki?
bilginiz yoksa yorum yapmayınız! krek veya orjinal satın alın gene aynı sürede ban yiyeceksiniz!oyunu açıp 1 kere bile injectlediyse o hesap gg. İstediğin kadar hilesiz oyna yada 1 defa oynamış ol yada denemiş ol. Crackli hilelerde böyle maalesef. Bende 10.5 güncellemesinde yedim.
perma sanırsamnekadar ban atıyor perma mı ?
Maksimum 2 dakika alıyordu. İngilizce bilmiyorsan, interneti araştırmalar için kullanmıyorsan, veya kullandığın hile sitesini- forumunu amacına uygun kullanıp ''search'' butonundan yararlanmıyorsan, devamlı millete pm atıyorsan öğrenmek için zor gelebilir. Lakin benim sadece 2 dakikamı alıyordu, belki daha az. Ayrıca bu forumun paylaştığı hileleri forum açıldığı neredeyse ilk günden beri kullanırım ve memnunum. Konu o değil, konu gerek bu script olsun, gerek gos olsun veya herhangi bir script iyi olan yok. Hiç değilse 2014-5 civarında script kullanan birinin, şuan ki scriptleri beğenmesinin %1 bile ihtimali yok. Çünkü yarışamayacak şekilde fark var. En az 2 ay aklına gelecek tüm özellikler aktifken ban yemiyordum. Şimdi şanslıysan 1 hafta anca kalıyor hesap. Anlamadığım diğer nokta ise, scriptle lig kasamadıktan sonra devamlı normal gamede smite'ı bile açılmamış insanlarla, perma ban yemek için uğraşmak neden onuda anlayamıyorum ama tabii tercih meselesi.Eksiksiz ve sorunsuz.Bu konudaki gibi eskileri özlemiyorum eskiden loader ı indiryordun istediğin heronun scriptini bulman(heroların birden fazla scripti vardı) lazım ayrı dert,diğer utility şeyleri ve activitor olarak kullanıcağımız şeyleri tek tek indirimen lazım ayrı dert püff. şimdi tek tıklama ile her şey yerine oturuyor adamlar geliştirmiş işte
10.4 sürümü duruyor 10.5 nerden buldunuzoyunu açıp 1 kere bile injectlediyse o hesap gg. İstediğin kadar hilesiz oyna yada 1 defa oynamış ol yada denemiş ol. Crackli hilelerde böyle maalesef. Bende 10.5 güncellemesinde yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?