Lee sin in insec tuşu g dir ama inseq yapmaz flash jukr yapar, oto ayarları leesin menüsünden mi kapatıyorsunMerhaba herkese
Lee sin oynarken bir kere kombo yapınca her şeyi otomatik yapıyor.Karakter sapıtıyor ve nedenini çözemedim. Menüden auto olan her şeyi kapadım ama sorun halen devam ediyor. Kafasına göre ulti falan atıyor bunun insec ile ilgisi var mı? Nasıl çözebiliriz bu sorunu. Teşekkürler şimdiden.
Lee sin in insec tuşu g dir ama inseq yapmaz flash jukr yapar, oto ayarları leesin menüsünden mi kapatıyorsunMerhaba herkese
Lee sin oynarken bir kere kombo yapınca her şeyi otomatik yapıyor.Karakter sapıtıyor ve nedenini çözemedim. Menüden auto olan her şeyi kapadım ama sorun halen devam ediyor. Kafasına göre ulti falan atıyor bunun insec ile ilgisi var mı? Nasıl çözebiliriz bu sorunu. Teşekkürler şimdiden.
Lee sin in insec tuşu g dir ama inseq yapmaz flash jukr yapar, oto ayarları leesin menüsünden mi kapatıyorsun
Aslında rehbere gerek yok kendin yapabilirsin ayarlarıSağlam ayar lazım aslında rehber yapan olsa adam gibi.
Aslında rehbere gerek yok kendin yapabilirsin ayarları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?