17 Ocak 2021 #1 efkar50 E ValoSoftware Seçkin Üye Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 344 Çözümler 9 Tepki puanı 61 Ödüller 6 Yaş 36 Sosyal 6 HİZMET YILI Merhaba Arkadaşlar Lazy Şuanda Hotfix İle Kullanılıyor Yani Hotfix Yaptığımız Lol Bunu Fark Edip Ban Atması Uzun Sürmüyor Eskiden Lazysharp Kullananlar Bilir Aylarca Kullandığım Halde Ban Yememiştim Ama Şimdi 2 Günde Max. 5 günde Ban yiyoruz
Merhaba Arkadaşlar Lazy Şuanda Hotfix İle Kullanılıyor Yani Hotfix Yaptığımız Lol Bunu Fark Edip Ban Atması Uzun Sürmüyor Eskiden Lazysharp Kullananlar Bilir Aylarca Kullandığım Halde Ban Yememiştim Ama Şimdi 2 Günde Max. 5 günde Ban yiyoruz
17 Ocak 2021 #2 fakeramons F AZALTIYORUM STRESTİ Uzman Üye Katılım 6 Eki 2020 Mesajlar 235 Çözümler 2 Tepki puanı 28 Ödüller 4 5 HİZMET YILI hotfix çalıştığı sürece güncellenmez öbür patchi bekle ve lazy gelişirken lol ac de gelişiyo elbet ban yeme süren azalır
hotfix çalıştığı sürece güncellenmez öbür patchi bekle ve lazy gelişirken lol ac de gelişiyo elbet ban yeme süren azalır
17 Ocak 2021 Moderatör #3 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Ne zaman güncelleneceği hakkında net bir bilgi vermek zor üzgünüm beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Ne zaman güncelleneceği hakkında net bir bilgi vermek zor üzgünüm beklemekten başka yapacak bir şey yok.