7 Ağu 2020 #1 Ludanka L Onaylı Üye Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 61 Tepki puanı 4 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Günlerdir uğraşıyorum binbir çeşit şey denedim ama yok hileden tık yok. Game Found! diyor ve kalıyor Denediğim çözümler : - Uyumluluk modu - All in one Runtimes - Güvenlik duvarını kapatma - Sil tekrar yükle
Günlerdir uğraşıyorum binbir çeşit şey denedim ama yok hileden tık yok. Game Found! diyor ve kalıyor Denediğim çözümler : - Uyumluluk modu - All in one Runtimes - Güvenlik duvarını kapatma - Sil tekrar yükle
Çözüm casper6334 7 Ağu 2020 Ludanka' Alıntı: Yok yüklemedim Genişletmek için tıklayın ... Google den driver booster indir driverleri güncelle sonra yeniden dene
Ludanka' Alıntı: Yok yüklemedim Genişletmek için tıklayın ... Google den driver booster indir driverleri güncelle sonra yeniden dene
7 Ağu 2020 #2 casper6334 Puffin Süper Üye Katılım 14 May 2017 Mesajlar 675 Çözümler 68 Tepki puanı 63 Ödüller 8 Yaş 30 9 HİZMET YILI Hocam valorantt varmı pcde Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Ağu 2020 Konuyu başlatan #3 Ludanka L Onaylı Üye Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 61 Tepki puanı 4 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Yok yüklemedim Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Ağu 2020 #4 casper6334 Puffin Süper Üye Katılım 14 May 2017 Mesajlar 675 Çözümler 68 Tepki puanı 63 Ödüller 8 Yaş 30 9 HİZMET YILI Ludanka' Alıntı: Yok yüklemedim Genişletmek için tıklayın ... Google den driver booster indir driverleri güncelle sonra yeniden dene Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Ludanka' Alıntı: Yok yüklemedim Genişletmek için tıklayın ... Google den driver booster indir driverleri güncelle sonra yeniden dene
7 Ağu 2020 Konuyu başlatan #5 Ludanka L Onaylı Üye Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 61 Tepki puanı 4 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Driver booster sıkıntılı demişlerdi bende windowsun kendi güncellemelerinin hepsini yaptım o olmaz mı? Oyla 0 Olumsuz oyla
Driver booster sıkıntılı demişlerdi bende windowsun kendi güncellemelerinin hepsini yaptım o olmaz mı?
7 Ağu 2020 Konuyu başlatan #6 Ludanka L Onaylı Üye Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 61 Tepki puanı 4 Ödüller 5 9 HİZMET YILI casper6334' Alıntı: Google den driver booster indir driverleri güncelle sonra yeniden dene Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayarım okadar iyi değil arka planda çalışıyormuş sürekli driver booster ondan çekiniyorum oyunda kastırma yapmasın? Post automatically merged: 7 Ağu 2020 Dostum dediğin programı ykledim hiçbir işe yaramadı maalesef başka önerisi olan? Son düzenleme: 7 Ağu 2020 Oyla 0 Olumsuz oyla
casper6334' Alıntı: Google den driver booster indir driverleri güncelle sonra yeniden dene Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayarım okadar iyi değil arka planda çalışıyormuş sürekli driver booster ondan çekiniyorum oyunda kastırma yapmasın? Post automatically merged: 7 Ağu 2020 Dostum dediğin programı ykledim hiçbir işe yaramadı maalesef başka önerisi olan?