Evet ama şuan bunu yaptığında herhangi bir şey değiştirmediğin için sakıncası yok. Ayarların ve diğer tüm dosyalar durduğu için bir farklılık yaratmıyor. Yine de bekleyebilirsin eğer istersenbunu yapmasam yapımcı bunu 1 2 güne düzeltip günceller mi ona göre düzelteceğim de ?
Tam olarak yazdığını anlayamadım ne anlatmak istedin, affedersin.auto lols ini boş kısa 4 satır yazı var
dostum benim anladığıma göre autolols.ini dosyan bozulmuş istersen boga ripperi silip yeniden yükleyebilirsin eğer sil yükle işe yaramazsaauto lols ini boş kısa 4 satır yazı var
Hayır, herhangi bir silinme işlemi yok. Sadece Çizgiler(Lines) kısmını kapatıyorsun. Herhangi bir değişiklik olmayacak. Oyun içerisinde F5 basma yeterliBunu yaparsak skillerin hitboxu da silinecek değil mi çünkü dodge açık oynamıyorum bi bilgi alabilirsem süper olur
CTRL + F yaparak Drawing all yazman yeterli, olmama gibi bir ihtimali yok maalesef. Eğer çözemezsen özelden yazabilirsin.Hocam söylediğiniz dosyanın içerisinde arkadaşın dediği gibi "drawing all" bölümü yok, sadece birkaç yazı var o kadar.
Eksik olma kardeşim, elimizden geleni yapıyoruzçok çalışıyosun reis kolay gelsin
Maalesef öyleçizimlerin bu hatası en sinir bozucu
Özelden yazabilirsin bana, config dosyasını paylaşırım direk o şekilde yaparsın.drawing all bunu yazıyorum ama bulunamadı diyor oyunu alttan açıp denesem olurmu ?
Teşekkür ederim, sorunsuz bir forum diliyorum. Güzel gecelerin olsunbilgi için çok fazla yükümlülük ... çok yardımcı oldu
Evet ama şuan bunu yaptığında herhangi bir şey değiştirmediğin için sakıncası yok. Ayarların ve diğer tüm dosyalar durduğu için bir farklılık yaratmıyor. Yine de bekleyebilirsin eğer istersenbunu yapmasam yapımcı bunu 1 2 güne düzeltip günceller mi ona göre düzelteceğim de ?
Beyler 4 satır yazı vardı bende de scripti load etmediğim için klasör yokmuş.bende BogaRipper klasörü yok
Arkadaşlar öncelikle bu konu ile ilgili paylaşım yapan ve yararlı olan @bovcbovc'a teşekkürler. Fakat direk link olarak vermek yerine ayarlarınız sıfırlanmadan bu durumu çözüme ulaştırabilirsiniz;
C ya da D dizininde BogaRipper klasörüne girin ve Config dosyasını açın
Daha sonra orada bulunan AutoLoLs.ini dosyasının içerisine girerek( eğer giremiyorsanız notepad ile açın) CTRL+ F tuşlarına basın.
Ardından "drawing all" yazarak(tırnaklar olmayacak) karşınızda gelen Drawing all = True kısmını, Drawing all = False yazarak değiştirin.
Daha sonra tekrar oyuna girerek sorunsuz bir şekilde oyununuza devam edebilirsiniz. Ufak patch'den dolayı mini bir güncelleştirme gelecek oyuna, o gelene kadar Drawing all = False'da kalsın. Oyun içerisinde de F5 tuşuna basmamaya gayret gösterin.
Herkese iyi forumlar.
Eğer "drawing all" Dosyasını Bulamazsanız Özelden Mesaj Atınız..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhabalar, bunu yaptım oyuna girebiliyorsum çözdü fakat arada hala daha oyundan atıyor bir anda çözümü var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?