17 Şub 2020 #1 Jr Doruk Seçkin Üye Katılım 2 Nis 2016 Mesajlar 308 Çözümler 1 Tepki puanı 31 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Başlıkta da olduğu gibi en son derecelide çalışmıyordu şuan çalışıyor mu? Not: arkadaşlar banlandığını biliyorum zaten ban yiyeceksin boşver rurf normal game oyna demeyin sadece dereceli'de çalışıp çalışmadığının cevabını verirseniz sevinirim
Başlıkta da olduğu gibi en son derecelide çalışmıyordu şuan çalışıyor mu? Not: arkadaşlar banlandığını biliyorum zaten ban yiyeceksin boşver rurf normal game oyna demeyin sadece dereceli'de çalışıp çalışmadığının cevabını verirseniz sevinirim
17 Şub 2020 #2 RelaTeX Look what you have done Ultra Üye Katılım 29 Kas 2018 Mesajlar 1,549 Çözümler 19 Tepki puanı 302 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Derecelide çok kullandım 1-2 hafta önce eğer bi update geldiyse bilmiyorum ama tıkırındaydı en son
17 Şub 2020 Konuyu başlatan #3 Jr Doruk Seçkin Üye Katılım 2 Nis 2016 Mesajlar 308 Çözümler 1 Tepki puanı 31 Ödüller 9 10 HİZMET YILI RelaTeX' Alıntı: Derecelide çok kullandım 1-2 hafta önce eğer bi update geldiyse bilmiyorum ama tıkırındaydı en son Genişletmek için tıklayın ... Bende kullandım sorun yoktu adama 2 gün önce denediğimde olmamıştı ve bazı arkadaşlarda da aynı sorun vardı çözüldü mü bilgisini bulamadım
RelaTeX' Alıntı: Derecelide çok kullandım 1-2 hafta önce eğer bi update geldiyse bilmiyorum ama tıkırındaydı en son Genişletmek için tıklayın ... Bende kullandım sorun yoktu adama 2 gün önce denediğimde olmamıştı ve bazı arkadaşlarda da aynı sorun vardı çözüldü mü bilgisini bulamadım
17 Şub 2020 #4 FaLCoN F İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. Griffin Premium Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 757 Çözümler 234 Tepki puanı 464 Ödüller 8 Yaş 34 8 HİZMET YILI Çalışıyor #konu kilit