Onaylı Üye
evet 10.4 yaması için lazysharp update yaptı gelineceği bilinoyrYakın zamanda güncellenir mi ozaman
garenaya bu gece güncelleme gelicek onlar 10.4 ü yeni alıcaklar 1 hafta gecikmeli aldılar.Hİlenin asıl yapımcısıda garenaya yaptığı için daha 10.4 güncellemesini daha yapmadı eğer arkadaşın dediği gibi yaptıysa 1-2 güne güncellerler zatenLazySharp garena falan diyolardı noldu o iş?
15 mesajdasın daha kardeşim birde yorumlarını dikkatli at saçma sapan yorumlar atma bende 50 olmak isterken yardım edebildiğime yardım etmeye çalıştım sonra bağımlılık yaptı insanlara yardım etmek 180 mesaj felan oldu.İnsanlara yardım etaga ben de nasıl olcak öğrenmek için 50 mesaj atıyom
ben github tagithubda ise açık kaynaklıdır, o halde virüs olacağını sanmıyorum, bu söylediklerinizin bı kaynağı varmı
kardeşim mesajdan istedim özelden atabilirmisinLinki istiyen arkadaşalr malesef atamam.
Paylaşıcam zaten memoryhackers'da o dediğimiz virusu aşıp paylaşıyor bana tek gereken şey lol için cheat engine bypassBöyle konular açarak kullanıcıları boş yere paniğe sokmayın. Lazysharp'ın tek orijinal adresi var o da ui.memoryhackers.org Diğer sitelerden indirmeyin. Madem virüslü bi exe buldun paylaş bakalım gerçekten öyle bir şey var mı yok mu kontrol edelim. Şu an boş yere insanları paniğe sokuyorsun.
Ayrıca videolu anlatım yapacağım artık mh'den güncelleme beklemenize gerek kalmıcak kendiniz güncelleyebiliceksiniz.Böyle konular açarak kullanıcıları boş yere paniğe sokmayın. Lazysharp'ın tek orijinal adresi var o da ui.memoryhackers.org Diğer sitelerden indirmeyin. Madem virüslü bi exe buldun paylaş bakalım gerçekten öyle bir şey var mı yok mu kontrol edelim. Şu an boş yere insanları paniğe sokuyorsun.
scrips it's not good at allPaylaşıcam zaten memoryhackers'da o dediğimiz virusu aşıp paylaşıyor bana tek gereken şey lol için cheat engine bypass
Post automatically merged:
Ayrıca videolu anlatım yapacağım artık mh'den güncelleme beklemenize gerek kalmıcak kendiniz güncelleyebiliceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?