Çözüldü lazysharp sc ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkadaşlar XFProjectv8 i açıyorum sonra hileyi yükleye tıklıyorum 1 saniye boyunca yeni bir cmd ekranı gelip direkt kapanıyor diğer arkadaşlarımda orada Waiting League of Legends.exe yazıyor bende neden hemen kapanıyor bütün güvenlik düvarım her şeyim kapalı ve orada yazan uygulamaları indirdim

Süleyman Çakır
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar XFProjectv8 i açıyorum sonra hileyi yükleye tıklıyorum 1 saniye boyunca yeni bir cmd ekranı gelip direkt kapanıyor diğer arkadaşlarımda orada Waiting League of Legends.exe yazıyor bende neden hemen kapanıyor bütün güvenlik düvarım her şeyim kapalı ve orada yazan uygulamaları indirdim
c klosöründeki BoogaRipper klosörünü sil tekrar hileyi yükle düzelirse ya da düzelmesse geri dönüş yap dostum

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
butun vısual eklentılerının yuklu oldugundan emın ol tabı wındıws 10 olsun abı wındowsu karıstırmayın yahu temız bır kurulum yapın drıver guncelleyıp vısual eklentılerını kurup bırakın napıyosunuz bu bılgısayarlara ben anlamıyorumkı neden bende olmuyoda sızde oluyo yanı hıc bısey kurup guncellemıyosunuz bı format devamke dimi oyle olmaz ınternette ntemız format wındıws 10 kurulduktan sonra yapılcaklar vıdeosu ızleyın la bıraz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...