- Yasaklandı
-
Knk kurulum Videosunu izle orda sana yardımcı olur bak bende de aynı hata vardı duzeldı kurlum vıdeosunu ızleyerk yapabılırsın ıyı oyunlar .arkadaşlar ne varsa denedim bagoripper cmdsi açılıyor direkt kapanıyor pes ettim yemın ederim :/
izledim reis te 2. acılan cmd anında kapanıyor xdKnk kurulum Videosunu izle orda sana yardımcı olur bak bende de aynı hata vardı duzeldı kurlum vıdeosunu ızleyerk yapabılırsın ıyı oyunlar .
teşekkürler hocambende 50 yorum kasıyorum 50 yorum kasanlara kolay gelsin
50 yorum kolay ben 1.gun 117 tane yapmıştım hile icin ama sonradan anladim ki 7 gun de olmasi lazimmis o yüzden relax ilerliyorumteşekkürler hocam
bak bu üzer işte: D50 yorum kolay ben 1.gun 117 tane yapmıştım hile icin ama sonradan anladim ki 7 gun de olmasi lazimmis o yüzden relax ilerliyorum
Pisman degilim gun geçtikçe forum sayfasini sevmeye basladim butun sikintilarin cozulebilecek olduğu bir yerbak bu üzer işte: D
kardeş 300 kere silip yükledimbence adımlarda bi hata yaptın silip yüklemeni tavsiye ederim
beyler ben 51 yorum oldum ama hiç birşey degişmedi
yardım
Benim olduğum işte sorun olmazsa olmaz.sorunsuz çalışan şanslıdır
Almışsın kardeşim h.oknk bırsey soracam sen mesaj bolmu 50 yı gecınce mı onaylı oldun
Post automatically merged:
yoksa yorumlarlamı
Post automatically merged:
knk profılde yazan mesaj bolu mu 50 olacaj
Bende sabırsızlıkla bekliyorum50 mesajı geçince oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?