Seçkin Üye
Oyun ici nickin nedir belki görmüşümdür senif6 menüsünü kullanmıyorum teorime göre f6 menüsünü kullananlar ban yiyor
Oyun ici nickin nedir belki görmüşümdür senif6 menüsünü kullanmıyorum teorime göre f6 menüsünü kullananlar ban yiyor
oyun içi nickimi buradan söylemem doğru olmaz çünkü insanlar banlatabilir o yüzden gizli kalması benim için daha iyi olacaktırOyun ici nickin nedir belki görmüşümdür seni![]()
Peki anlayişla karşılıyorum umarim ban yemezsinoyun içi nickimi buradan söylemem doğru olmaz çünkü insanlar banlatabilir o yüzden gizli kalması benim için daha iyi olacaktır![]()
tabiki elimden geldiğince herkese yardım ediyorum herkes hileyi iyi kullanabilsin diyePeki anlayişla karşılıyorum umarim ban yemezsinbi sorum olursa sana ozelden ulaşabilir miyim iznin olursa
![]()
denedim reis çözemedim bi türlü kafayı sıyırcamdostum sorun microsoft visualden kaynaklı büyük ihtimal bende de aynı sorun vardı. sürümlerin hepsini eksiksiz yükle çözülecektir.
Ne zamandir bu siteyi keşfettin ve kullanıyorsuntabiki elimden geldiğince herkese yardım ediyorum herkes hileyi iyi kullanabilsin diye![]()
denedım reisVisual C++ sürümlerini yüklemeyi dene ve C diskinde BOGARIPPER klasörünü sil antivirüs devre dışı bırak adblock devre dışı bırak.
Windows service pack 1 in x86 ve x64 sürümlerinin ikisini de kur. Sonrasında sorunsuz çalışacaktır. Aynısını başta bende de olmuştu bunlari yükleyince düzeldilazysharp script bende çalışmıyor cmd kendini otomatik kapatıyor baktım şimdi lol ile sharpın sürümü farklı acaba o yüzden mi çalışmıyor aynı sorunu yaşayan varmı
2016 yılından beridir hilelerini kullanıyorum şimdi de aktif olarak yorum yapıp insanlarla konusuyorumNe zamandir bu siteyi keşfettin ve kullanıyorsun
alperen benim olayı çözüver ya2016 yılından beridir hilelerini kullanıyorum şimdi de aktif olarak yorum yapıp insanlarla konusuyorum
Nasıl yani hangi ayarlarda kullaniyosun da ban yemedin hâlâ? Yanlış anlama eğer ban yemeyi geciktiren bi yöntem bulduysan soylemeni temenni ederim2 buçuk aydır kullanıyorum ve hiç ban yemedim as hesabımda oynuyorum
Keske bende daha önceden kesfedebilseydim en azindan seckin olurdum ve insanlara yardımım dokunurdu2016 yılından beridir hilelerini kullanıyorum şimdi de aktif olarak yorum yapıp insanlarla konusuyorum
az kaldı olmana olursun. yalnız sohpetimize özelden devam edelim konu altı alakasız konusuyoruzKeske bende daha önceden kesfedebilseydim en azindan seckin olurdum ve insanlara yardımım dokunurdu